Onur Özen’den Bursaspor’daki o sözleşmeyle ilgili açıklama!


27 Nisan 2024, Cumartesi 18:24:22

Onur Marketler Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursaspor eski yöneticisi Onur Özen, Bursaspor Kulübü’nden dün yapılan açıklama ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Yeşil-beyazlı kulüple 10 yıllığına yapılan eşine benzerine az rastlanır olan sözleşmeyi kendilerinin yapmadığını dile getiren Onur Özen, “Bahse konu olan market, Onur Market ve Özen Gross marketlerimiz ile hiçbir alakası yoktur” dedi.


Onur Marketler Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursaspor eski yöneticisi Onur Özen, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Bursaspor logolarını kullanarak satış yapan bir marketin, Recep Günay döneminde kulübü zarara sokan bir sözleşme imzaladığını açıklayan Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel’in bu sözleri sonrası zan altında kalan Onur Marketler Zinciri’nin konuyla bir ilgili olmadığı anlaşıldı.

Onur Özen, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Dün yapılan basın toplantısında Bursaspor Genel Sekteri Erkan Öncel’in açıklamalarında bahse konu olan market, Onur Market ve Özen Gross marketlerimiz ile hiçbir alakası yoktur. İlk günden itibaren, samimiyetle güven içerisinde Bursaspor’umuzun yanında olduğumuzu ve hep olacağımızı belirtmek isterim. Haber ile beraber gelen mesajlardan ve aramalardan sonra bilgilendirme yapma ihtiyacı doğmuştur.”