Cavit Çağlar’dan Bursaspor sözleri!


10 Mayıs 2024, Cuma 11:35:10

Bursaspor eski başkanı ve eski bakan Cavit Çağlar, dün Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaretinde Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve yönetimiyle denk geldi. Çağlar, “Merak etmeyin, moralinizi de bozmayın önümüzdeki süreçte bir yere gelinecek. Ortak akılla kulübümüz düzlüğe çıkacaktır” dedi.


Devlet eski Bakanı ve eski Bursaspor Başkanı Cavit Çağlar, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaretinde karşılaştığı Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve yönetici arkadaşlarına üstlendikleri zor görevde başarı diledi.

“Ben her zaman yanınızdayım” diyen Çağlar, “Sizin fedakarlığınızı tebrik ediyorum. Zor durumdaki kulübe sahip çıktınız, süreci götürmeye çalışıyorsunuz. Merak etmeyin, moralinizi de bozmayın önümüzdeki süreçte bir yere gelinecek” ifadelerini kullandı.

“ELİMDEN NE GELİRSE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Yeşil beyazlı kulübün yeniden ayağa kalkması için sürecin biraz sancılı ilerlediğini ancak Bursa’nın bu işin üstesinden gelebileceğini ifade eden Cavit Çağlar, “Bursaspor konusu masaya yatırılacaktır. Belediye başkanlarımız da göreve yeni başladılar. Onlar da durumu bir görsünler. Ortak akılla kulübümüz düzlüğe çıkacaktır. Ben de, bugüne kadar hiçbir zaman kaçmadım, bundan sonraki süreçte de elimden ne gelirse yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.