Bursaspor’da başkan aday adayları belli olacak!


10 Mayıs 2024, Cuma 12:52:12

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 12 Mayıs Pazar günü başkan aday adaylarını belli olacağını belirterek, detaylı bir açıklama yaptı.


Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 12 Mayıs Pazar günü 4 asgari ücretin altında olmayan bağışın ardından başkan aday adaylarının başvurularını alacağını açıkladı.

Yani Bursaspor’da ilk kez uygulanacak olan noterden imza şartı olmadan seçime gidilme uygulamasında Pazar günü adaylar değil aday adayları belli olacak.

Galip Sakder de, o günden sonra başkan aday adaylarının ne yapacağı ile ilgili şu bilgileri verdi: “Üye Sicil Kurulumuz, başvuruları tüzüğün öngördüğü yeter şartları karşılayıp karşılamadığına dair inceledikten sonra; seçime girebilecek aday adaylarını tasdik edecek. ‘Aday Adayları’, 13-16 Mayıs (pazartesi – salı – çarşamba – perşembe) günleri 12:00-17:00 saatleri arasında, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde; Üye Sicil Kurulu kontrol ve gözetiminde, ‘oy kullanabilir durumdaki 100 Genel Kurul Üyesi'nden destek imzası alabilir ise seçime Başkan Adayı olarak katılmaya hak kazanacak. 16 Mayıs saat 17:00’de sona erecek olan aday gösterme imza sürecinin sonunda; 17:00-18:00 saatleri arasında Divan Kurulu Başkanlığımıza Yönetim Kurulu ile Denetim ve Hukuk Kurulu Aday Listeleri teslim edilecek.”