Bursaspor batağa sürüklenmiş! Bu nasıl transfer tahtası açma?


26 Nisan 2024, Cuma 17:51:24

Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, Hayrettin Gülgüler başkanlığında transfer tahtasının açılmasındaki detayları paylaştı. Öncel, “Yapılan anlaşmalarla Bursaspor adeta batağa sürüklenmiş” dedi.


“Yeni sezonda transfer tahtasının kesinlikle açılması lazım” diyen Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, en son açılan transfer tahtasının kulübe batağa sürüklediğini belirtti.

Erkan Öncel, “19 dosyanın 5’i, Ömer Furkan Banaz yönetimi tarafında tamamı kapatılmış. Kalan 14 dosya için yapılanlar Bursaspor’u batağa sürüklemiş. Bir yabancı transferinde 69 bin Euro alacağı var. 44 bin Euro ödeme yapıyoruz. Ama anlaşmada ödenmeyecek paranın %50’sine cezayı işlem uyguluyoruz. Ödemeyince de durum ortaya çıkıyor. 112 bin Euro alacağı var. İmza için 48 bin Euro ödeniyor. Cezai şart 48 bin Euro. Bu rakam ödenmesine rağmen 196 bin Euro borcumuz var. 510 bin Euro alacağı var. Dosya açmak için 65 bin Euro ödüyoruz. Cezai şartı 100 bin Euro. Sonra borcumuz 610 bin Euro oluyor. Bursaspor Kulübü her kalemde zarara uğratılmış ve daha da borçlandırılmış. Transfer tahtası açıldı diye sevinirken, daha da batağa gitmişiz. Luka Capan, Massimo Bruno, Elton Acolatse, Lima, Alaskarov ve Jorguera gibi oyunculara milyon milyon vererek, Bursaspor’u kuyunun dibine göndermişiz” ifadelerini kullandı.