Hırsız var! Bursaspor’un parası böyle gidiyor…


08 Mayıs 2024, Çarşamba 20:00:22

Bursaspor’un maçlarını oynadığı Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda elektrik parasının 500 bin TL geldiği ve buradan ciddi bir hırsızlık olayının olduğu konuşuldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey konuyla ilgili açıklama yaparken, eski başkan Erkan Kamat da stadyumdan kaçak hatlar çekildiğini söyledi.


Bursaspor’un maçlarını oynadığı Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda ciddi bir hırslık olayı yaşanmaya devam ediyor.

Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Stadyumların eksiklerinin de tespitleri yapılıyor. Elektrikle ilgili başkanımızı aradılar hemen müdahale ettik. Yapılan protokollerde sıkıntılar var. UEDAŞ diyor ki 500-600 bin TL elektrik parası gelen bir yer görmedim. Teknik ekibin bir an önce tespit etmesi lazım. Kaçak mı var? Göreceğiz. Başka stadyumlara 50 bin bize 500 bin TL geliyor” dedi.

Bu noktada devreye giren eski başkan Erkan Kamat, duruma haklim olduğunu ve çok fazla kaçak Elektirik çekildiğini belirtti.

Bozbey de, “Bu olayları da çözeceğiz. Giderlerimizi de azaltmamız lazım” ifadelerini kullandı ve konuya eğileceklerini dile getirdi.