YETKİ İSTENDİ VERİLMEDİ!


Yayınlanma 03 Haziran 2020, Çarşamba 08:30:46
Güncelleme 03 Haziran 2020, Çarşamba 08:30:46
BursaspordaBugün

Hemen her gün hakkında yeni bir transfer haberi çıkan Burak Kapacak için Bursaspor'a gelen resmi bir teklifin olmadığı açıklandı. Menajerlerin genç futbolcuyu başka takımlara transfer etmek için yetki belgesi isteği kabul görmedi.

GELEN RESMİ BİR TEKLİF YOK

Sergilediği performansla bu sezon Bursaspor'da yıldızı parlayan isimlerden biri haline gelen Burak Kapacak konusunda hemen her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. İsmi birçok kulüple anılan genç futbolcunun durumuna Bursa Hakimiyet ulaştı. Bursaspor'dan konuyla ilgili yapılan bilgilendirmeye göre Burak Kapacak için şu an herhangi bir kulübün resmi teklifi yönetime ulaşmadı. Özellikle Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın resmi yollardan bir girişimi olmamasına rağmen aracılarla Bursaspor'un düşüncesi hakkında bilgi aldıkları ifade edildi.

TRANSFER KONUŞMAK YASAK

Ancak Burak Kapacak için en dikkat çekici girişim menajerlerden geldi. Bazı menajerlerin Yeşil Beyazlı kulübe başvuruda bulunarak genç futbolcunun başka takımlara transferini sağlamak açısından yetki belgesi istedikleri öğrenildi. Bursaspor'un menajerlerden gelen bu talebe de olumlu yanıt vermediği bildirildi. Yönetim takım Süper Lig'e çıkana kadar gelecek teklifleri kesinlikle değerlendirmeyecek. Kararlı tutum son maça kadar sürdürülecek. Burak Kapacak ve diğer oyunculardan da transfer konularına kulaklarını tıkamaları ve sadece maçlara odaklanmaları istendi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAMP İPTAL!
Yayınlanma 03 Haziran 2020, Çarşamba 08:30:46
BursaspordaBugün