YETER Kİ O RUH O İNANÇ OLSUN!


Yayınlanma 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:03
Güncelleme 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor, Beşiktaş'ı deplasmanda en son şampiyon olduğu sezon yendi.

Tüm camia Samet Aybaba ve öğrencilerinden aynı savaşı göstermesini bekliyor. Siyah beyazlılara karşı İstanbul'da şansı tutmayan Timsah, bir galibiyetle camiadaki tüm kara bulutları dağıtabilir. 

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Siyah beyazlıları deplasmanda son olarak ligi şampiyon olarak noktaladığı 2009-2010 sezonunda 3-2'lik skor ile yenen yeşil beyazlılar, o günden bu yana Beşiktaş'ı İstanbul'da yenemiyor.

Bu süreçte 8 kez rakibiyle deplasmanda karşılaşan Bursaspor, bu mücadelelerden yalnızca 1 puan çıkarabildi. 7 mücadelede  rakibine kaybeden Timsah, üst üste 5 maçtır da Beşiktaş deplasmanından eli boş dönüyor.

2 KEZ KAYBETTİLER

İki takımın Beşiktaş'ın ev sahipliğinde geçen maçlarında da siyah beyazlıların çarpıcı bir üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş deplasmanında oynadığı daha önceki 49 Süper Lig maçının yalnızca 4'ünü kazanabilen Bursaspor, bu mücadelelerin 28'ini ise kaybetti. Diğer 17 mücadelede ise taraflar puanları paylaştı. Bu sezon evinde 9 maça çıkan Beşiktaş, 5 galibiyetinin yanı sıra ikişer beraberlik ve mağlubiyetle birlikte 17 puan topladı. 

SADECE AKHİSAR'I YENDİK

Sahasında 2 maçtır kazanamayan siyah beyazlılar, Trabzonspor ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile berabere kaldı.  Bursaspor ise deplasmanda  çıktığı 9 maçta yalnızca 1 galibiyet elde edebildi. 2 kez rakiplerine kaybeden yeşil beyazlılar, 6 kez de sahadan eşitlikle ayrıldı. Yeşil beyazlılar da son 2 deplasman maçında bir puana razı oldu. Samet Aybaba'nın öğrencilerinin tekdış saha galibiyeti son sıradaki Akhisarspor'a karşı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BU NASIL BİR TAKIM!
Yayınlanma 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:03
BursaspordaBugün