YEŞİL BURSA'DA İMZALAR ATILDI


Yayınlanma 22 Ağustos 2015, Cumartesi 02:18:55
Güncelleme 22 Ağustos 2015, Cumartesi 02:18:55
BursaspordaBugün

Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 22 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden pilot takım Yeşil Bursa'nın, anlaşmaya varılan 22 oyuncuyla Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde toplu imza töreni düzenlediği belirtildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Asbaşkanı ve Yeşil Bursa Başkanı Kemal Güler, yönetim kurulu üyesi Faruk Bakgör ve Yeşil Bursa Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke'nin de katılığı organizasyonda, yeni transferler Volkan Tercan, Bilal Hallaçlar, Mustafa Emre Can, Anıl Çetin, Kemal Ata, Zübeyir Erçoban ve Yasin Çelik'in sözleşme imzaladıkları aktarılırken, 15 oyuncunun da Bursaspor altyapısından kadroya dahil edildiği kaydedildi.  

Bölükbaşı: "Tüm sporcularımıza güveniyorum"

Yeni sezonun başarılı bir şekilde geçmesi için yapılan kurban kesimi ve duadan sonra açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Yeşil Bursa'nın, Bursaspor A takımına oyuncu yetiştireceğini söyledi.

"Öncelikli hedefimiz, buradaki genç oyuncularımızı A takıma yetiştirebilmek" ifadelerini kullanan Bölükbaşı, oyunculara hitaben, "Ama bu demek değil ki şampiyonluk hedeflemiyoruz. Tabii ki Spor Toto 2. Lig'e çıkarak Bursaspor'da oynamayı hak ettiğinizi bize kanıtlayacaksınız. Ben burada yatırım yaptığımız tüm sporcularımıza güveniyorum. İnşallah kazasız belasız güzel bir sezonla bizleri gururlandıracaksınız" diye konuştu.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'PUANLARLA TANIŞMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR DEPLASMAN'
Yayınlanma 22 Ağustos 2015, Cumartesi 02:18:55
BursaspordaBugün