YEŞİL BURSA YEMEKTE BULUŞTU


Yayınlanma 03 Eylül 2015, Perşembe 20:42:46
Güncelleme 03 Eylül 2015, Perşembe 20:42:46
BursaspordaBugün

Yeşil Bursa A.Ş., Eker Park Kayhan Köftecisi’nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve ligin 3.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Arsinspor ile karşı karşıya gelecek olan Yeşil Bursa A.Ş. akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Kemal Güler ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

GÜLER:“TAKIM OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kemal Güler, yarın takımın Arsinspor maçı için Trabzon’a gideceğini ve bu zorlu deplasman öncesinde teknik heyet ve futbolcular ile birlikte moral yemeği yediklerini belirtti.

Takım olma yolunda hızla ilerlediklerini belirten Güler şu açıklamayı yaptı;

“Sezonun ilk iki haftasını geride bıraktık. Üçüncü hafta deplasmana gideceğiz. Arsinspor iyi bir takım, önemli bir deplasman. Çocuklara hem moral olsun hem de bir arada bulunarak takım olabilme açısından güzel bir organizasyon oldu. Yönetici arkadaşlarımız sağ olsunlar takımı yalnız bırakmıyorlar. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu olguyu daha ön plana çıkartıp, galibiyetler alırız” dedi.

Yeşil Bursa A.Ş.’nin çok bilinçli bir taraftar kitlesine sahip olduğunu belirten Güler, Minareli Çavuş’ta oynanan maçlara Bursalı futbolseverleri davet etti.

Güler, “Buradaki futbolcularımızın birinci amacı A takıma çıkabilmek. Bunun içinde tüm güçleriyle savaşıyorlar. Geçen haftadaki maçta gördük ki seyircimiz futbolcularımızın güzel hareketlerini alkışlarken, rakibin de güzel hareketlerini alkışladılar. Seyircimiz gerçekten çok bilinçli. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda seyircimizin sayısı daha çok artar. Oyuncularımızı ne kadar çok desteklersek özgüven olarak üste doğru daha emin adımlarla ilerleyeceklerini düşünüyorum” dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ATATÜRK STADINA VEDA
Yayınlanma 03 Eylül 2015, Perşembe 20:42:46
BursaspordaBugün