YEŞİL BURSA ARI GİBİ


Yayınlanma 21 Temmuz 2015, Salı 08:01:41
Güncelleme 21 Temmuz 2015, Salı 08:01:41
BursaspordaBugün

Yeniden yapılanmaya giden Yeşil Bursa da ikinci etap kamp çalışmaları 3 yeni transfer Volkan Tercan, Mustafa Acar ve İbrahim Sürgülü ile birlikte toplam 22 kişiyle Vakıfköy'de başladı.

Bursaspor'un Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap çalışmalarına başladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde, teknik direktör Ahmet Suphi Evke ve yardımcıları nezarinde gerçekleştirilen antrenmana 22 oyuncu katıldı. 4 günlük bayram izninin ardından Vakıfköy'de toplanan yeşil beyazlıların ikinci kamp dönemi yaklaşık 15 gün sürecek. Yeşil Bursa daha sonra 3. kamp dönemi için Bolu'ya gitmeyi planlıyor.

Bambaşka bir takım!

Yeşil Bursa'nın ikinci kamp döneminin ilk antrenmanında yeni transferler Maltepespor'dan kaleci Volkan Tercan, Nazilli Belediyespor'dan sağ bek Mustafa Acar ve Fethiyespor'dan stoper İbrahim Sürgülü de katıldı. Antrenman öncesi OLAY Spor'a açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, 'Çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Artık kadromuzu kurmaya çok yakınız. İkinci etap çalışmalarımıza katılan 3 yeni arkadaşımızın bize katkısının çok fazla olacağını düşünüyoruz' dedi.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FABRİKA KEPENKLERİ KALDIRDI
Yayınlanma 21 Temmuz 2015, Salı 08:01:41
BursaspordaBugün