YENİ SERİ BAŞLATIYORUZ…


Yayınlanma 11 Mart 2020, Çarşamba 13:30:06
Güncelleme 11 Mart 2020, Çarşamba 13:30:06
BursaspordaBugün

4 haftalık galibiyet hasretini Balıkesirspor karşısında sona erdiren Bursaspor’da Ali Akman, Yevgen Seleznov ve Abdou Razack Traore, bu galibiyetin yeni bir serinin başlangıcı olacağını, 3 puanın öz güvenlerini yerine getirdiğini ifade belirttiler.

Deplasmanda Balıkesirspor’u mağlup ederek galibiyet hasretini dindiren ve zirve mücadelesi verdiği rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftayı karlı kapatan Bursaspor’da futbolcular alınan 3 puan nedeniyle oldukça mutlular. 4 haftadır şanssızlığı kırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ali Akman, Yevgen seleznov ve Abdou Razack Traore, artık galibiyet serisine başlamak istediklerini ifade ettiler

ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Bu sezon ilk kez ligde bir maça ilk 11’de başlayan Ali Akman, 4 haftadır üzerlerinde bir şanssızlık olduğunu belirtirken, “Bir türlü kazanamıyorduk. Bunun için 3 puana ihtiyacımız vardı ve bunu başardık. Çok mutluyuz. Bu galibiyet bir serinin başlangıcı olacak ve galibiyetlere devam edeceğiz. Daha önceki haftalarda da rakiplerimiz kaybetmesine rağmen biz kazanamamıştık. Biz kazandığımız takdirde ligden şampiyon olarak ayrılacağız” diye konuştu.

SIRADAKİ MAÇLARA ODAKLANALIM
4 haftadır kazanamadıkları için bu 3 puanın büyük önem taşıdığını ifade eden Yevgen Seleznov da galibiyet nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti. Alınan galibiyetle öz güvenlerini yeniden kazandıklarını belirten Ukraynalı golcü oyuncu, “4 haftalık kayıptan sonra 3 puan önemliydi. Galibiyete ulaştığımız için çok mutluyuz. Artık bundan sonraki maçlar için çalışmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

ÇOK ÖNEMLİYDİ
Hatayspor ve Büyükşehir Belediye Erzurum’un kaybetmelerinden sonra bu galibiyetin çok daha anlamlı olduğunu belirten Abdou Razack Traore ise önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti. Balıkesirspor karşısında 1 gol, 1 asist üreten tecrübeli futbolcu, “Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Çünkü 4 maçtır kazanamıyorduk. Hatay ve Erzurum’un kaybetmesi bu 3 puanı daha önemli hale getirdi. Galibiyete ulaşmamız çok önemliydi” dedi.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BOLUSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
Yayınlanma 11 Mart 2020, Çarşamba 13:30:06
BursaspordaBugün