VALENTİNE OZORNWAFOR KİRALIK GELEBİLİR!


Yayınlanma 15 Ağustos 2019, Perşembe 04:18:03
Güncelleme 15 Ağustos 2019, Perşembe 04:18:03
BursaspordaBugün

Sezon başında 300 bin Euro bonservis ücreti karşılığında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Valentine Ozornwafor'u Bursaspor'un kiralık olarak transfer edeceği iddia ediliyor.

Transfer yasağını kaldırmak için mücadele veden Bursaspor'da takıma yapılacak takviyeler için yoğun mesai harcanıyor. Yeşil beyazlılarda bir çok oyuncunun sözleşmesi sona ererken yola genç oyuncularla devam ediliyor. Mesut Mestan yönetimi transfer tahtasını açtırır açtırmaz ise transfer edilecek oyunculara imza attıracak.

Terim veriyor

Galatasaray'ın tecrübe kazanması için kiralık gitmesine izin verdiği genç stoper Valentine Ozornwafor'u Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın da istediği öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Valentine Ozornwafor'un Bursaspor'a gitmesine izin verdiği öğrenildi. Yeşil beyazlıların bir kaç gün içerisinde 20 yaşındaki Nijeryalı stoperi kadroya katacağı gelen bilgiler arasında. 

Milli takımda dikkat çekti

2018 yılında ülkesinin takımı Enyimba Aba'da forma giymeye başlayan 20 yaşındaki Ozornwafor, Nijerya U20 takımında forma giyerek dikkatleri üzerine çekti. Nijeryalı yıldız adayı, Nijerya 20 yaşaltı milli futbol takımı ve Nijerya 23 yaşaltı milli futbol takımı kadrolarında forma giydi. Polonya'da düzenlenen 2019 FIFA 20 Yaşaltı Dünya Kupası ve 2019 CAF 20 Yaşaltı Afrika Kupası turnuvalarında boy gösterdi. Sol ayağına hakim olan 1,94 boyundaki Ozornwafor, stoper mevkisinde forma giyiyor.

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
UMUT VEDA ETTİ
Yayınlanma 15 Ağustos 2019, Perşembe 04:18:03
BursaspordaBugün