ÜZÜLMEZ VİTES BÜYÜTÜYOR


Yayınlanma 11 Mayıs 2020, Pazartesi 20:30:06
Güncelleme 11 Mayıs 2020, Pazartesi 20:30:06
BursaspordaBugün

Maske takarak antrenmana çıkan İbrahim Hoca, sosyal mesafeyi koruyarak çalıştırdığı talebelerininin performansından memnun.

Cuma günü Özlüce İbranim Yazıcı Tesisleri’nde 10 günlüğüne kapma giren Bursaspor’da her şey yolunda gidiyor. COVID-19 testlerinin negatif çıkmasının ardından izole bir şekilde tesislerde çalışan yeşil beyazlı takım her geçen gün temposunu arttırıyor. Antrenmanlara maskeyle çıkan ve sosyal mesafenin korunmasına dikkat çeken Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, futbolcuların üzerlerindeki tedirginliği atmasından ve çalışma iştahlarından memnun kaldı.

YÜZLER GÜLÜYOR

COVID-19 salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde çalışmalarını gruplar halinde sürdüren yeşil beyazlılar ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından aerobik koşular yaptı. Futbolcuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmıyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile teknik ekipte görevli personelin maske taktığı gözlendi. Tecrübeli oyuncu Özer Hurmacı’nın hayli hırslı oluşu dikkat çekerken, genç golcü Ali Akman da hünerlerini sergileyerek son 6 haftada göreve hazır olacağının mesajını verdi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ÖZTÜRK YAZICI’DAN TARAFTARA ANLAMLI ÇAĞRI
Yayınlanma 11 Mayıs 2020, Pazartesi 20:30:06
BursaspordaBugün