UMUT MERAŞ DİREKTEN DÖNDÜ


Yayınlanma 14 Temmuz 2019, Pazar 04:31:52
Güncelleme 14 Temmuz 2019, Pazar 04:31:52
BursaspordaBugün

A Milli oyuncunun serbest kalmak için çektiği ihtar nedeniyle Mestan yönetimi yoğun mesai harcadı.

Süper Lig'de oynamak isteyen ve alacağı olan 600 bin TL için bir ay önce kulübe ihtar çeken 23 yaşındaki sol bekin serbest kalmaması için Başkan Mesut Mestan parayı hesaba yatırdı. 

Spor Toto Süper‘e bu sezon acı bir şekilde veda eden Bursaspor‘da Başkan Mesut Mestan ve ekibi bir taraftan transfer tahtasını açmaya çalışırken bir taraftan da yeni transfer için yoğun mesai harcıyor... Yaklaşık 1 ay önce serbest kalmak için alacağı olan 600 bin TL için kulübe ihtar gönderen Bursaspor'un A Milli oyuncusu Umut Meraş için ödeme günü cuma sondu...

Takımda kaldı

Umut Meraş ve menajeriyle ihtarı geri çekmesi için görüşmeler yapan ancak bunda başarılı olamayan Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yönetimi 23 yaşındaki sol bekin istediği 600 bin TL'yi yoğun bir mesainin ardından hesabına yatırdı. Bu şekilde oyuncunun serbest kalmasının önüne geçen yeşil beyazlı yönetim, Umut Meraş'ı takımda tutmayı başardı. 

Gitmek istiyor

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon transferin son gününde TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'dan transfer ettiği Umut Meraş gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Eski Başkan Ali Ay'ın Umut'un bonservisi için Beşiktaş ile 13 milyon TL karşılığında anlaşmış ancak transfer yapılan görüşmeler sonrasında rafa kalkmıştı. Süper Lig'de oynamak isteyen Umut Meraş için Başkan Mesut Mestan'ın gelecek tekliflere açık olduğu biliniyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FORMALAR MESTETTİ
Yayınlanma 14 Temmuz 2019, Pazar 04:31:52
BursaspordaBugün