TÜRKİYE'YE REZİL OLDUK


Yayınlanma 28 Temmuz 2020, Salı 08:19:05
Güncelleme 28 Temmuz 2020, Salı 08:19:05
BursaspordaBugün

Bursaspor'un TFF 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Adana Demirspor'a 4-1 yenilerek elenmesinin ardından maç sonu yaşananlar karşılaşmanın önüne geçti.

Kerem Can takdir topladı

Süper Lig umutları 4-1'lik Adana Demirspor yenilgisiyle yerle bir olan Bursaspor'da play-off yarı final maçının ardından yaşananlar Yeşil Beyazlı camiayı derinden yaraladı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte ilk olarak Kerem Can Akyüz isim vermeyerek maçtan bir gece önce Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yaşanan olayları, 9 aydır hem kendilerinin hem de personelin maaş alamadığını kamuoyuna duyurdu. Kerem Can Akyüz'ün açık yüreklilikle sarf ettiği sözler camianın beğenisini kazanırken, olaylara sebep olan oyuncunun takım kaptanı Özer Hurmacı olduğunu ise takımın tecrübelilerinden Anıl Karaer deklare etti.

Yönetimden ses çıkmadı

Bu sözlerin ardından tartışmanın yeri ve boyutu değişti. Yayıncı kuruluşun ardından gece geç saatlerde teknik direktör İrfan Buz, Özer Hurmacı ile aralarında geçen olayı TRT Spor'da açıkladı. Sonra Özer Hurmacı programa telefonla bağlanarak kadro dışı bırakılmasına sebep olan olayları anlattı. Yeşil Beyazlı camia ekran başına kilitlenirken, Mesut Mestan başkanlığındaki Bursaspor Kulübü'nden Türkiye'nin gündemine oturan Özer Hurmacı'nın kadro dışı bırakılması ve sonrasında yaşananlarla ilgili en küçük bir açıklama yapılmadı. Bu tutum camianın daha da büyük tepkisini çekerken, 'Türkiye'ye rezil olduk' yorumları yapıldı.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TAYFUR BİNGÖL VEDA ETTİ!
Yayınlanma 28 Temmuz 2020, Salı 08:19:05
BursaspordaBugün