TRANSFER TAHTASI AÇILDI!


Yayınlanma 21 Ağustos 2019, Çarşamba 10:13:09
Güncelleme 21 Ağustos 2019, Çarşamba 10:13:09
BursaspordaBugün

Umut Meraş'ın satışından gelen para ile Bogdan Stancu ve Grozav'a borcunu ödeyen Bursaspor transfer tahtasını açtı. Yeşil Beyazlılar, Anıl Karaer, Selçuk Şahin, Recep Aydın, Cüneyt Köz, Onurcan Piri, Josue, Nakoulma ve Kweuke ile sözleşme imzalayacak.

Bursaspor'da camianın merakla beklediği olay gerçekleşti. TFF 1. Lig'in ilk haftasına transfer tahtası kapalı olduğu için elindeki genç ağırlıklı kadroyla çıkmak zorunda kalan Bursaspor'da camia yönetim kuruluna gerek tribün gerekse sosyal medyadan sert bir tepkide bulunmuştu. Umut Meraş'ın Le Havre satışından kaynaklanan 1.3 milyon Euro bonservis geliri elde eden yönetim, transfer tahtasının açılması noktasında sıkıntı yaşadığı oyunculara dün acilen gerekli ödemeyi yaptı.

Buna göre Bogdan Stancu ve Grozav'la masaya oturan Yeşil Beyazlılar her iki oyuncunun da alacaklarında yaptıkları indirimle paralarını ödedi. Bu durumda transfer tahtasının kapalı olmasının önünde başka engel kalmadı. Bursaspor tahtayı açarken, gözler yeni sözleşme yapılacak oyunculara çevrildi. Buna göre Bursaspor prensip anlaşmasına varılan Anıl Karaer, Selçuk Şahin, Recep Aydın, Cüneyt Köz, Onurcan Piri, Josue, Nakoulma ve Kweuke ile sözleşme imzalayacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
daha açılmamış
19.-2.22-0 / 13:04
salih uç
Hemen, anında icraat ve Akhisar maçına bu oyunculardan enaz 2_3 tanesini yetiştirmek şart.
21.08.2019 / 20:52:37
Bülent Biltekin


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ÇAĞLAR İMZAYI ATTI
Yayınlanma 21 Ağustos 2019, Çarşamba 10:13:09
BursaspordaBugün