TRANSFER Mİ YAPAYIM, MAAŞ MI ÖDEYEYİM?


Yayınlanma 22 Aralık 2018, Cumartesi 08:30:06
Güncelleme 22 Aralık 2018, Cumartesi 08:30:06
BursaspordaBugün

Kadrosuna iki oyuncu transfer etmeyi düşünen Bursaspor'un öncelikle yasağı kaldırması gerekiyor. Ali Ay'ın transfer bütçesi 500 bin Euro'yu aşmıyor. Kulüp Başkanı ekonomik veriler ışığında personel ve oyunculara maaş ödemeyle transfere para harcama arasında gidip geliyor.

YOL HARİTASI ŞEKİLLENECEK

Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Bursaspor'da Başkan Ali Ay tam anlamıyla bir ikilem içinde. Teknik direktör Samet Aybaba ve yönetim kurulundaki bazı isimlerle ayrı ayrı toplantı yapan Ali Ay bir karar vermeye çalışıyor. Başkan Ali Ay'ın kafasını karıştıran konular takımın içinde bulunduğu ekonomik durum ve transfer döneminde izlenecek yol haritası. Buna göre Ali Ay, ilk olarak personel maaşlarıyla futbolcuların geriden gelen alacaklarını ödemeyi kafasından geçiriyor. Ancak Ali Ay'ı düşündüren ikinci konu ise takıma takviye yapılıp yapılmaması. Transfer için öncelikle yasağın kaldırılması gerekiyor.

TRANSFERE TEPKİ OLUR MU?

Kaynak arayışındaki Bursaspor şu an Fenerbahçe'den gelecek 250 bin Euro dışında somut bir gelir elde edemedi. Yasağın kalkması için ilk etapta gereken para miktarı 1,5 milyon Euro. Toplam ihtiyaç duyulan rakam ise yaklaşık 6 milyon Euro dolayında. Ali Ay'ın transfer döneminde kafasından geçen bütçe 500 bin Euro'yu aşmıyor. Bu rakam Samet Aybaba'nın istediği santrfor ve sağ kanat transferini kapsıyor. Ali Ay, personel ve futbolcu- larla camiadan gelecek tepkiyi hesaba katarak hareket etmeye çalışıyor. Bu ekonomik veriler altında transfere para harcamanın ne kadar doğru olacağını Ali Ay birkaç gün içinde karara bağlayacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Yonetim kurulu ne iş yaparlar çok merak ediyorum niye kanak yaratamıyorsunuz
18.-2.24-1 / 10:44
Bursaspor


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TEKLİF GELİRSE 'HAYIR' DEMEM
Yayınlanma 22 Aralık 2018, Cumartesi 08:30:06
BursaspordaBugün