TİMSAH’TA HAREKETLİ SAATLER


Yayınlanma 14 Ocak 2020, Salı 07:19:04
Güncelleme 14 Ocak 2020, Salı 07:19:04
BursaspordaBugün

Bursaspor yönetimi, ikinci yarı öncesinde kadroyu güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Kadrosuna ilk olarak Serdar Özkan’ı katan, Tayfur Bingöl’le de anlaşma sağlayan Bursaspor’da sol bek için alternatifler çoğalırken, bir kanat oyuncu takviyesi daha yapılması planlanıyor.

Bursaspor’da hafta sonunda başlayacak ikinci yarısında öncesinde transferde hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil beyazlı yönetim, kadrosuna katmayı planladığı isimler için yoğun mesai harcarken, oyuncu ve menajerleriyle de görüşmeler sürüyor. Antalya kampının son gününde kadrosuna Antalyaspor’dan Serdar Özkan’ı katan ve 33 yaşındaki oyuncuyla 1,5 yıllık anlaşma sağlayan Timsah’ta Tayfur Bingöl’le prensipte söz kesildi. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in isteği doğrultusunda sol bek ile birlikte her iki kanada şartların oluşması halinde orta sahaya takviye yapmayı planlayan Bursaspor’da kadroya katılan oyuncuların dışında arayışlar da devam ediyor.

NETLİK KAZANACAK

Anlaşma sağlanan isimlerin yanı sıra 2 oyuncu daha almayı planlayan yeşil beyazlılarda sol bek için ise alternatifler çoğalıyor. Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’dan sol bek Kaan Kanak ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Yeşil beyazlılar, 29 yaşındaki oyuncunun yanı sıra Yukatel Denizlispor’la sözleşmesini fesheden Kerem Can Akyüz için de nabız yokluyor. Bu iki oyuncuyla ilgili gelişmelerin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

BİR KANAT DAHA GELECEK

Bu isimler ve menajerleriyle görüşmeyi sürdüren Bursaspor yönetimi, transfer için yoğun çaba sarf ediyor. Başkan Mesut Mestan ve Sportif Direktör Selçuk Erdoğan’ın transferlerin tümünü cuma gününe kadar tamamlayabilmek istediği ve Karagümrük maçına kadar oyuncuların takıma katılması bekleniyor. Yeşil beyazlı yönetim, Serdar Özkan ve Tayfun Bingöl’ün ardından sol bek takviyesi planlarken, kanatlara bir oyuncu daha bakıyor. Timsah, şartlar uygun olması halinde orta sahaya da takviye yapmayı planlıyor.

TERİM ONAY VERECEK Mİ?

Eskişehirspor’dan Galatasaray’a transfer olan Jesse Sekidika’nın Bursaspor’a transfer olacağı iddia edilirken, Fatih Terim’in bu oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermediği öğrenildi. Bursaspor yönetiminin 23 yaşındaki oyuncu için nabız yokladığı ifade edilirken, sarı kırmızı ekipte Onyekuru’nun yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bu transfere Terim’in onay vermediği belirtildi. Bu gelişmelerin ardından Jesse Sekidika’nın yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak Galatasaray’ın kadrosunda olup olmayacağı merak konusu oldu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Rizede el kebir boşa çıktı çökün abi bireysel yetenekli güçlü bu sene seleznovla birlikte bizi süper lige uçarak çıkarırlar
14.01.2020 / 11:14:58
Bura1616


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
POTADA 2. BURSA DERBİSİ!
Yayınlanma 14 Ocak 2020, Salı 07:19:04
BursaspordaBugün