TİMSAH, ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR


Yayınlanma 04 Aralık 2020, Cuma 07:58:11
Güncelleme 04 Aralık 2020, Cuma 07:58:11
BursaspordaBugün

Ligde çıkışa geçmek isteyen Bursaspor, bugün sahasında Bereket Sigorta Ümraniyespor karşısında 3 puan arayacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Timsah evinde oynadığı son 3 lig ve bir kupa maçını kazandı…

TFF 1. Lig’de çıkışa geçmek isteyen Bursaspor, 12. hafta mücadelesinde bugün sahasında Bereket Sigorta Ümraniyespor’u konuk ediyor. Bu sezon altyapısından yetişen oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele eden ve genç oyuncuların performansı alkış almasına karşın beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen yeşil beyazlılar, bugünkü mücadelede rakibini yenip üst sıralara yelken açmayı hedefliyor.

Timsah’ın Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacağı karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Kritik mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılığını Baran Eraslan ve Gökmen Baltacı yapacak.

SON MAÇLARI KAYBETTİLER
11 maçta 14 puan toplayan Bursaspor, oynadığı son maçta, Altay deplasmanından 3-1 mağlubiyetle dönerken, 10 puanı bulunan Ümraniyespor ise evinde Menemenspor’a 2-0 yenilmişti.

Bursaspor, bu sezon ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Konuk ekip Bereket Sigorta Ümraniyespor ise 11 maçta 2 galibiyet alabilirken, 4 kez sahadan beraberlikle, 5 kez de yenilgiyle ayrıldı. Yeşil beyazlılar, ligde bu sezon evinde oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet çıkarken, 2 kez ise sahayı puansız terk etti.

Timsah’ta 2 eksik
Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadele öncesinde Bursaspor’da 2 eksik bulunurken, konuk ekip Ümraniyespor’da ise tek eksik bulunuyor. Yeşil beyazlılarda karşılaşmada sakatlığı bulunan Furkan Emre Ünver ve Vefa Temel forma giyemeyecek. İzmir ekibinde ise son maçta kırmızı kart gören Gökhan Süzen bugünkü mücadelede yer alamayacak.

Evinde kazanmaya alıştı
Bursaspor sahasında oynadığı son maçlarda galibiyete alıştı. Yeşil beyazlılar evindeki son 3 maçı da kazanmayı başardı. Timsah, Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki 3 maçı kazanırken, 8 gol attı kalesinde ise 3 gol gördü. Konuk ekip Bereket Sigorta Ümraniyespor ise deplasmanda bu sezon kazanmayı unuttu. İstanbul ekibi, bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyet alabilirken, 2 mağlubiyet, 2 de beraberlikle sahadan ayrıldı.

Bursaspor üstün
Bursaspor ile Bereket Sigorta Ümraniyespor bugün 6. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, bugüne kadar rakibiyle 2’si lig, 2’si kupa, 1’i de hazırlık maçı olmak üzere toplam 5 kez karşılaştı. Bu maçlardan 4’ünü Bursaspor kazanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MUSTAFA ER, GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE KALDI
Yayınlanma 04 Aralık 2020, Cuma 07:58:11
BursaspordaBugün