TFF 1.LİG BURSASPOR'A YAKIŞMIYOR!


Yayınlanma 10 Haziran 2020, Çarşamba 14:30:03
Güncelleme 10 Haziran 2020, Çarşamba 14:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor'un unutulmaz oyuncularından Elvir Baliç, bir gün mutlaka Yeşil Beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapmak istediğini vurgularken, " Geçmişte pişmanlıklarım var" diye konuştu.

Bursada Bugün TV'de Serkan Yetişmişoğlu ile Mehmet Ali Ekmekçi'nin sunumuyla yayımlanan 'Evden Süper Futbol' programının konuğu Bursaspor'un unutulmaz oyuncularından Elvir Baliç oldu. Bursaspor'a geliş öyküsünü anlatan Baliç, "Nejat Biyediç'i gece vakti aradım otele geçtik. Beni Bursaspor'dan birileri Fikri Bey gelip aldı ve Vakıfköy Tesisleri'ne geldik, 4 ay yaşadık" dedi.

GOL ATAYIM DİYE KURŞUN DÖKTÜRDÜLER

Intertoto Kupası'nın kendisi ve Bursaspor için şans olduğunu vurgulayan Boşnak teknik adam, "Karlsruhe maçına kadar üzerimde iyi oynamama rağmen gol atamama şansızlığı vardı. Kurban kestiler ve hatta götürüp kurşun döktürdüler. Demek ki işe yaradı ki ben de Karlsruhe karşılaşmasında golle tanıştım. Timsah Yürüyüşü nereden çıktı hatırlamıyorum ben de. Merhum Musisi başlattı birden biz de peşinden gitmiştik.  Çok da keyifli zamanlardı" açıklamasında bulundu.

BURSASPOR HOCALIĞINDA YOLDAN DÖNDÜM 

Bursaspor'la ilgili bir hayali bulunduğunu kaydeden Elvir Baliç, "Bursaspor'da teknik adam olarak çalışma hayalim var. Bir kere de yoldan döndüm. Transfer olacak gibiydi ama talihsiz oldu. Mutlaka bir gün teknik adamlık o hayalim. Bu kısmet meselesi. Çok sevdiğim hem Bursaspor taraftarı hem Bursa şehriyle yeniden buluşmak ve özlem gidermek önemli" diye konuştu.

TFF 1'NCİ LİG BURSASPOR'A YAKIŞMIYOR 

Bursaspor'un küme düşmesinin kendisini de üzdüğünü söyleyen Baliç, "Bursaspor hep şampiyonluğa oynamalı. Avrupa kupalarına da gitmesi lazım. Yapılan transferlerde kısıtlamaya gidince kalite azalıyor. Bursaspor'un, TFF 1'nci Lig'de olması yakışmıyor" açıklamasını yaptı.

PİŞMANLIKLARIM VAR

Geçmişiyle ilgili pişmanlıklar yaşadığını vurgulayan Elvir Baliç, "Ben de hatalar yaptım. En formda zamanımda daha çok çalışmalıydım. Çalışmadım. Genç oyunculara söylüyorum en hazır hissettiğin zaman daha çok çalışmak lazım. Ben Real Madrid'e gidince bunu aksattım. Sakatlıklar da ondan dolayı oldu muhtemelen. Rayo Vallacano'da 10 maç oynadım. İspanyol bir hoca var onunla tartıştım ve 'Ben Real Madrid'den geldim sen beni nasıl oynatmazsın' dedim" diye konuştu.

TİMSAH ARENA GAZA GETİRİYOR

Timsah Arena'nın kendi döneminde olmasını istediğini kaydeden Baliç, " O coşku ve tribünlerin yakınlığı gerçekten çok coşku doludur. Gaza getiriyor insanı. Atatürk Stadyumu'nda da tabi 20 bin kişi önünde muhteşem bir atmosfer vardı. O dönemlerde iyi bir kadromuz da vardı. Erken yaşta futbolcuya çok para verilmemeli. Taraftarımız hakikaten müthişler. Takıma inanılmaz destek veriyor" dedi.


Kaynak: bursadabugun.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
CERRAHİ MASKELER İLE DEZENFEKTAN STANDLARI HAZIR
Yayınlanma 10 Haziran 2020, Çarşamba 14:30:03
BursaspordaBugün