STOPERE ANIL KARAER


Yayınlanma 20 Ağustos 2019, Salı 04:30:05
Güncelleme 20 Ağustos 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün

Kariyerinde 11 takım değiştiren ve geçtiğimiz sezon Osmanlıspor'da görev yapan 31 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldı. Anıl'ın bonservis sorunu bulunmuyor.

Bursaspor'da tüm gözler transfer tahtasının açılmasına çevrildi. Başkan Mesut Mestan'ın konuyu her an sonuçlandırması beklenirken, yapılacak takviyelerle ilgili çalışmalarda devam ediyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Fatih Karagümrük karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada Süper Lig için 11 transfer isterken, stopere düşünülen isimlerden birinin Anıl Karaer olduğu öğrenildi. 

31 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezon Osmanlıspor forması giyen ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldığı gelen haberler arasında. Kariyerinde tam 11 takım (Adanaspor, Mersin İY, K. Erciyespor, Eskişehirspor, Kayserispor, K.Karabükspor, Gençlerbirliği, Ç.Rizespor, Manisaspor, Ankaragücü, Osmanlıspor) forması giyen deneyimli oyuncu, geçen sezon 31 maçta sahaya çıktı ve ve 1 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. 

SOL BEK DE OYNUYOR

Aynı zamanda savunmanın solunda da forma giyebilen Anıl Karaer'in Süper Lig kariyerinde ise 116 maçı bulunuyor. 9 kez U-19 Milli Takımında da görev yapan tecrübeli savunmacının yeşil beyazlılardan gelen teklife 'evet' dediği ve transfer tahtasının açılmasını beklediği öğrenildi. Anıl, futbol yaşamında birçok takımda kiralık olarak da görev aldı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
CÜNEYT KÖZ ÖZLÜCE'DE ÇALIŞIYOR
Yayınlanma 20 Ağustos 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün