SEZGİN: BUNU YAPMAK ZORUNLULUKTU!


Yayınlanma 03 Eylül 2020, Perşembe 07:54:00
Güncelleme 03 Eylül 2020, Perşembe 07:54:00
BursaspordaBugün

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, Yeşil Beyazlı Kulübün kongresinde basketbol şubesinin hisselerinin yeni kurulacak Bursaspor Basketbol Derneği'ne devredilmesinin asıl sebebini AS TV mikrofonlarına açıkladı. Sezgin, kulüp sponsoru Uludağ İçecek A.Ş'ye de birlikte çıktıkları bu yolda teşekkür etmeyi unutmadı.

Bursaspor'da futbol şubesinde yaşanan mali kriz, yükselişe geçen basketbol şubesi için yeni kararlar aldırttı.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor'daki yeni oluşumun perde arkasını anlatan Kulüp Başkanı Sezer Sezgin, Basketbol AŞ'nin hisselerinin 50 bin TL karşılığında yeni kurulacak olan Bursaspor Basketbol Derneği'ne devredilme sebebini futboldaki düşüş basketboldaki yükseliş olarak açıklayarak, "Futbolda maalesef uzun yıllardır küme düşme, süper lige çıkamama, mali sorunlarla boğuşma gibi kaotik bir durum var. Basketbol tarafı da ters orantı olarak iyi bir noktada ilerliyor. Dolayısıyla böyle bir gereklilik oldu." dedi.

BİRLİKTE OLURSAK BAŞARIRIZ

Basketbol takımını 6 yılda 3.Lig'den Avrupa kupalarında maç oynatacak duruma getirdiklerini söyleyen Başkan Sezer Sezgin, Frutti Extra Bursaspor'un başarısındaki en büyük etkenlerden olan sponsor firma Uludağ İçecek AŞ'ye de teşekkür etti. Birlikte olursak her şey güzel olur diyen Sezgin, "Erbak Uludağ ailesi Türkiye'nin güzide marka-larından birtanesidir. Birlikte Frutti Extra Bursaspor ismini Avrupa'da gururla dalgalan- dırmak istiyoruz. " ifadelerini kullandı.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAŞKAN KAMAT, FARUK ÇELİK'LE GÖRÜŞTÜ
Yayınlanma 03 Eylül 2020, Perşembe 07:54:00
BursaspordaBugün