SERDAR ÖZKAN VE SEDAT DURSUN TARTIŞMASI


Yayınlanma 27 Ekim 2020, Salı 12:10:57
Güncelleme 27 Ekim 2020, Salı 12:10:57
BursaspordaBugün

Üst üste iki deplasman maçından da mağlup ayrılan Bursaspor’da, taraftar, kadro dışı kalan futbolcular Serdar Özkan ve Sedat Dursun’un affedilmesini istiyor.

Yeşil-beyazlı yönetim, futbolcuların neden kadro dışı kaldıkları ile ilgili hala bir açıklama yapmazken, Teknik Direktör Mustafa Er’in iki futbolcuyu da istemediği biliniyor.

TFF 1. Lig’de üst üste yenilgiler alan Bursaspor’da gündem yeniden kadro dışı kalan futbolcular oldu. Transfer tahtasını açamayan ve genç oyuncularla mücadele etmek zorunda kalan yeşil-beyazlı takımda, Serdar Özkan ve Sedat Dursun kadro dışı bırakılmış ancak konu ile ilgili yönetimden hiçbir açıklama yapılmamıştı. Teknik Direktör Mustafa Er’in kesin dille istemediğini belirttiği iki futbolcu için Bursaspor taraftarı, sosyal medyadan geri dönmeleri konusunda yoğun baskı yapmaya başladı.
Kadro derinliği sıkıntısı çeken yeşil-beyazlı takımda her iki futbolcunun da affedilip affedilmeyeceği merak konusu haline geldi.





BU HABERİN YORUMLARI
serdar özkan kim ya bursaspordan dahamı büyük allah aşkına adam beni oyuna al diyor hocaya altınordu macında takım 2. 0 galip son dakikalar iyi de oynuyorlar neymiş beni oyuna almazsan sana gösterrim diyor bu capsız tehdit ediyor serdar. seni taraftarın önüne atarım diyor bu capsız serdar gercekleri bilin istedim ey büyük bursa taraftarı ha bide 2 milyon isterim diyor gecen yıl bir tane golu var bu arkadaşın şimdi siz karar verin kim haklı ben mustafa hoca ve ekipinin arkasındayım başaracaklar inşallah ..
31.10.2020 / 12:15:14
yavuz sezgin


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ALİ AKMAN DURDURULAMIYOR
Yayınlanma 27 Ekim 2020, Salı 12:10:57
BursaspordaBugün