SELEZNOV COŞTU


Yayınlanma 18 Şubat 2020, Salı 04:30:04
Güncelleme 18 Şubat 2020, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

Adana Demirspor karşısında ligdeki 16. maçında 7. golünü kaydeden Ukraynalı futbolcu, alınan galibiyetten büyük mutluluk duyarken, “Son ana kadar savaşacağım” sözünü verdi.

Bursaspor formasıyla Adana Demirspor filelerini de havalandırmayı başaran Yevgen Seleznov, alınan galibiyet nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti. Takımın ve taraftarın kendisine büyük güç verdiğini ifade eden Ukraynalı golcü sosyal medya hesabından galibiyet sonrasında yaptığı paylaşımda mutluluğunu dile getirdi. 34 yaşındaki futbolcu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

GÜÇ VERİYOR

“Bu efsane ekibin parçası olduğum için çok mutluyum. Bu takım ve fantastik taraftarımız bana büyük güç veriyor. Kanımın son damlasına kadar savaşacağıma söz veriyorum. Asla pes etme.” Bursaspor formasıyla özellikle Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in göreve gelmesiyle kendisini bulan Yevgen Seleznov, ligdeki son 7 maçında 5. golünü kaydetti. Bu sezon ligde 16. maçında 7. golünü kaydeden Ukraynalı futbolcu, 1 de asist üretirken, kupada ise 4 maçta 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HER ŞEYİ YAPTILAR YIKAMADILAR!
Yayınlanma 18 Şubat 2020, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün