SELÇUK ŞAHİN HAZIR KITA BEKLİYOR


Yayınlanma 05 Ağustos 2019, Pazartesi 03:49:23
Güncelleme 05 Ağustos 2019, Pazartesi 03:49:23
BursaspordaBugün

Başkan Mesut Mestan, transfer tahtasını açar açmaz 38 yaşındaki oyuncuya imza attırmayı planlıyor.

Bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e dönmesinde önemli bir paya sahip olan bonservisi elinde olan tecrübeli orta saha oyuncusuna imza attırmayı hedefliyor.

Ligin başlamasına sayılı günler kala bir taraftan transfer tahtasını açmaya çalışan bir taraftan da transfer çalışmalarını yürütmeye çalışan Başkan Mesut Mestan ve yönetimi prensip anlaşmasına vardığı oyunculara ön protokol yaptırmaya çalışıyor... İlk anlaşmayı Boluspor'dan gurbetçi oyuncu Mustafa Durak ile yapan yeşil beyazlılar, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin ile her konuda anlaşmaya vardı.

2 milyon TL'ye tamam

Afyon'da genç oyuncularla kampta olan yeşil beyazlılar alınacak tecrübeli isimlerle takımı harmanlamayı düşünüyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın da olurunu alan ve transfer sürecini gizli bir şekilde sürdüren Mestan yönetimi, 38 yaşındaki oyuncuya kaptanlık görevi vermeyi planlıyor. Yeşil beyazlı yönetimin 1 yıllık ön sözleşme imzaladığı tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin'e yıllık 2 milyon TL ödeyeceği gelen haberler arasında. 

İyi sezon geçirdi

Geçtiğimiz sezonu TFF 1. Lig'de geçiren Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e dönmesinde büyük pay sahibi olan 38 yaşındaki tecrübeli ön libero 28 maçta 2 gol atıp 2 de gol pası verdi. Daha önce Silifkespor, Hatayspor, İstanbulspor, Fenerbahçe, İsviçre'nin FC Will 1900 ve Göztepe formaları giyen Selçuk Şahin, bu kulüpler içerisinde en fazla formayı Fenerbahçe'de terletti. Süper Lig kariyerinde 335 maça çıkan ve 20 gol atan Selçuk, TFF 1. Lig'de ise 28 maçta forma giydi.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Adam 38 yaşında 2 milyon yıllık velirmez o kadar ona yıllık 2 milyon vereceğine doğrıu düzgün adam al
05.08.2019 / 04:50:19
Abdullah


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAPTAN KADRODA YOK!
Yayınlanma 05 Ağustos 2019, Pazartesi 03:49:23
BursaspordaBugün