SEDAT'A 3 GÜN İZİN!


Yayınlanma 23 Eylül 2020, Çarşamba 08:30:12
Güncelleme 23 Eylül 2020, Çarşamba 08:30:12
BursaspordaBugün

Genç oyuncunun Altınordu maçı sonrası yaptığı paylaşım Özlüce'de gerginliğe neden oldu. Mesut Mestan döneminde ücretinde iyileştirme sözü verilen ancak tutulmayan genç futbolcuyla Kamat yönetimi anlaşma zemini bulamadı. Ortamın sakinleşmesi adına Sedat'a üç gün izin verildi.

Bursaspor‘da Altınordu maçının sonrasında yönetimle iplerin gerildiği Sedat Dursun konusunda olay bambaşka bir boyut kazandı.

Geçen hafta içi ücretinde iyileştirme talebinde bulunan, Altınordu maçında süre alamadığı için karşılaşmanın ardından Bursa‘ya dönüş yolculuğu sırasında takım otobüsünde sosyal medya hesabından ‘Her şey için teşekkür ederim’ paylaşımı yapan Sedat Dursun‘a yönetim tarafından gerginliğin daha da artmaması adına üç günlük izin verildi. Genç futbolcu bu nedenle bu süreçte antrenmanlara çıkmayacak.

Yönetimin Sedat‘a ayrıca ‘eğer isteyen kulüp varsa teklif getirebilirsin’ dediği ifade edildi.

MESUT MESTAN SÖZ VERDİ TUTULMADI

Sedat’ın Bursaspor‘la yaşadığı sıkıntının Mesut Mestan yönetiminde oyuncuyla yapılan sözleşmeden kaynaklandığı bildirildi. Sözleşmesini 2024’e kadar uzatan, ilk yıl için 165 bin lirası garanti toplam 200 bin liraya imza atan Sedat Dursun‘a Mestan‘ın iyileştirme sözü verdiği ancak yerine getirilmediği kaydedildi.

Bu konu başkan Erkan Kamat‘ın önüne geldiğinde taraflar parada anlaşamadı. Sedat’ın takım otobüsünde yaptığı paylaşım taraflar arasındaki bağı koparma noktasına getirdi. Yönetim bu nedenle Sedat Dursun’a sakinleşmesi adına üç günlük izin verdi. Taraflar arasındaki görüşme üç gün sonra kaldığı yerden devam edecek.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TESADÜFÜN BÖYLESİ!
Yayınlanma 23 Eylül 2020, Çarşamba 08:30:12
BursaspordaBugün