ŞARTLAR OLUŞURSA NEDEN OLMASIN!


Yayınlanma 17 Temmuz 2019, Çarşamba 04:30:08
Güncelleme 17 Temmuz 2019, Çarşamba 04:30:08
BursaspordaBugün

Bursaspor'un transfer gündemindeki Şamil Çinaz, Olay Spor’a konuştu.

'Net bir şey söylemem zor. Çünkü ortada bir belirsizlik var' diyen tecrübeli futbolcu, 'Ancak Bursaspor'la bir gönül bağımız var. Tekrar yeşil beyazlı formayı giymeyi isterim. Her iki taraf için de hayırlı olsun' şeklinde konuştu. 

Bursaspor'da gündem transfer... Camia da transfer tahtasının açılmasıyla ilgili soru işaretleri olsa da gerek yeşil beyazlı yönetimin, gerekse Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın listesinde bir çok isim mevcut. Uzun süredir ismi Bursaspor ile anılan futbolculardan biri de Şamil Çinaz... 4 sezon yeşil beyazlı formayı hakkıyla giyen ve Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Süper Lig'de tutunan ender isimlerinden biri olan Şamil, transferiyle ilgili OLAY SPOR'a açıklamalarda bulundu. 

GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

Şuan transfer tahtasının kapalı olmasıyla ilgili bir belirsizlik olduğunu belirten Şamil 'Net bir şey söylemem zor. Çünkü ortada bir belirsizlik var. Bursaspor benim için her zaman farklı. Şartlar oluşursa tabii ki yeşil beyazlı formayı giymeyi tekrar isterim. Ortada bir gönül bağı var çünkü. Her iki taraf için de hayırlı olsun' diye konuştu. 2017 yılında Bursaspor'dan istemeyerek ayrıldığını ifade eden deneyimli orta saha oyuncusu şöyle konuştu: 

İSTEMEYEREK AYRILDIM

'Bursa bizim yuvamız. Duygusal yönümüz her zaman ağır basıyor. O dönem istemeyerek ayrılmıştım. Herkes yaşananları biliyor. Bizlerde profesyonel insanlarız. Farklı bir kulübe gittim ve orada görev yaptım. Bursaspor son yıllarda kötü süreçler yaşadı. Hakettiği yer burası değil. Bizler oluruz veya olmayız önemli değil ama Bursaspor'un Süper Lig'de yer alması gerekiyor. Kısa zamanda kulübün tekrar toparlanacağına inanıyorum.' 

Tam 122 maça çıktı

Şamil Çinaz, 2014 yılında Orduspor'dan Bursaspor'a transfer olmuştu. Tam 4 sezon yeşil beyazlı formayı giyen 33 yaşındaki futbolcu, 122 maça çıktı 6 gol attı, 1 asist yaptı. Hem 6 numarada, hem de stoper mevkisinde oynayabilen deneyimli kramponun bonservisi elinde bulunuyor. 


ŞAMİL ÇİNAZ BURSASPOR'DAN AYRILDIKTAN SONRA NE YAPTI?


2017-2018 SEZONU
KAYSERİSPOR
MAÇ   DK      GOL   ASİST
32       2550      -         1

2018-2019 SEZONU
KAYSERİSPOR
MAÇ   DK      GOL   ASİST
 27      2162      2          1


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KASIMPAŞA'DA BULUŞACAKLAR
Yayınlanma 17 Temmuz 2019, Çarşamba 04:30:08
BursaspordaBugün