PRENSİPTE ANLAŞTIĞIMIZ İSİMLER VAR


Yayınlanma 03 Temmuz 2019, Çarşamba 04:30:04
Güncelleme 03 Temmuz 2019, Çarşamba 04:30:04
BursaspordaBugün

Mesut Mestan 'Transfer tahtasını açtırmak istiyoruz. Görüşme yaptığımız futbolcular mevcut. Ortak akılla hareket edeceğiz' dedi.

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın başarılı olacağına inandığını söyledi. Mestan, 'Heyecanlı ve mutluyuz. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Benim gibi heyecanlı bir teknik direktörümüz ve sportif direktörümüz var. Her ikisi de Bursaspor'un büyüklüğünü biliyor ve çok heyecanlılar. O yüzden anlaşmaya vardık. 2'şer yıllık sözleşme imzaladık. Tazminat maddeleri yoktur. Başarı odaklı ücretleri vardır' diye konuştu. 

KİMSE TRANSFER YAPMADI

Transferde ortak hareket edeceklerinin altını çizen Başkan Mesut Mestan 'Öncelikle teknik direktörümüzle sözleşme imzalamak istedik. Ön görüşmelerimiz ve prensipte anlaştığımız isimler var. UÇK'daki cezayı kaldırdık. Bu haftadan sonra TFF'deki tahtayı açtırmak istiyoruz. Şu aşamada hiçbir kulüp doğru dürüst transfer yapmadı. İsabetli transferler yapıp, katkı sağlayacak oyuncuları takımımıza katmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

**

Satılmış oyuncumuz yok

Başkan Mestan, Vergini, Badji ve Yusuf haricinde diğer isimlerin sözleşmelerinin sürdüğünü ifade etti. 

Takımdaki futbolcular hakkında da bilgi veren Mestan, “Şu anda Vergini'yi gönderdik. Badji'yi sattık. Vergini'nin önceki gün ödemesi yapıldı. Bir haftalık süreç vardı. Sözleşme süreçleri çok uzun sürmüyor. Onun haricinde satılmış oyuncu veya sözleşmesini fesih ettiğimiz oyuncumuz yok. Bazı oyuncularımıza izin verdik. Yarın (bugün) takımımızı topluyoruz. Yusuf Erdoğan, ayın 20'sinde serbest kaldı. Diğerleri mevcut oyuncularımız” açıklamasında bulundu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH TOPLANIYOR
Yayınlanma 03 Temmuz 2019, Çarşamba 04:30:04
BursaspordaBugün