POTADA 2. BURSA DERBİSİ!


Yayınlanma 12 Ocak 2020, Pazar 10:30:11
Güncelleme 12 Ocak 2020, Pazar 10:30:11
BursaspordaBugün

ING Basketbol Süper Ligi'nde Bursa'yı temsil eden iki takım olan Frutti Extra Bursaspor ve TOFAŞ, ligin ikinci yarısının ilk maçında kozlarını paylaşacak.

TOFAŞ'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek mücadele bugün Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda saat 17.30'da başlayacak. Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak mücadelede Aytuğ Ekti ve Can Mavisu hakem ikilisi görev alacak.

ENE İLE ERDOĞAN KARŞI KARŞIYA

Bursalı basketbol severleri bugün büyük heyecana sahne olacak bir müsabaka bekliyor. ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden iki Bursa takımı Frutti Extra Bursaspor ve TOFAŞ, ikinci devrenin açılış maçında birbirlerine rakip olacak. Bursa'yı basketbolda temsil eden iki takımın mücadelesinin ev sahipliğini Orhun Ene yönetimindeki TOFAŞ üstlenecek. Lig'in ilk yarısını 25 puanla 5. sırada tamamlayan TOFAŞ, şu ana kadar çıktığı 15 maçta 10 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı. Mavi Yeşilliler bugünkü mücadeleden galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanma hedefini sürdürmek isteyecek. 22 puanla ilk yarıyı 10.sırada kapatan ve 7 galibiyet,8 mağlubiyet alan Serkan Erdoğan yönetimindeki Frutti Extra Bursaspor ise sezon sonundaki Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmak için parkeye çıkacak.

İLK MAÇI BURSASPOR KAZANMIŞTI

Lig'in ilk yarısında oynanan sezonun açılış maçında parkeden galip ayrılan taraf ise Frutti Extra Bursaspor olmuştu. Yeşil Beyazlılar tarihinde ilk kez mücadele ettiği Basketbol Süper Ligi'ne TOFAŞ'ı 80-76 yenerek başlamış ve Lig'e yaptığı iddialı girişle adından sıkça bahsettirmişti. Öte yandan bugünkü mücadele seyirci rekoru kırılması da bekleniyor. Her maçta takımlarını yalnız bırakmayan basketbol seyircisinin TOFAŞ-Frutti Extra Bursaspor maçında da tribündeki yerlerini alıp takımlarına sonuna kadar destek vermesi bekleniyor. Bugün Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 17.30'da başlayacak. Kritik mücadelede ise Aytuğ Ekti ve Can Mavisu hakem ikilisi görev alacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TAYFUR BİNGÖL BURSASPOR'DA
Yayınlanma 12 Ocak 2020, Pazar 10:30:11
BursaspordaBugün