PATLAMAYI BEŞİKTAŞ'A YAPABİLİRİZ


Yayınlanma 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:04
Güncelleme 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:04
BursaspordaBugün

Samet Aybaba, haftalardır kaçan galibiyetleri şanssızlığa bağlayıp, yarınki maçla ilgili şu ifadeyi kullandı:

'4 haftadır verdiğimiz emeklere yazık oluyor' diyen tecrübeli teknik adam, 'Oyuncularımın, İstanbul'da da çatır, çatır oynayacağından şüphem yok. Çünkü biz iyi bir takımız ve futbolun gereklerini sahaya yansıtıyoruz' dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi... Ligde son 4 haftada çok şanssız puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, 'Verdiğimiz emeklerin, oynadığımız futbolun karşılığı bu değil. Gerçekten yazık oluyor. Ligin ilkyarısındaki son Malatya maçı da dahil büyük şanssızlıklar yaşıyoruz. Bu da bizleri, koca camiayı çok üzüyor' dedi.

KARAMSARLIĞA KAPILMAYIN

Futbolcularıyla gurur duyduğunu bir kez daha dile geriren Samet Hoca, 'İnanılmaz bir mücadele örneği gösteriyorlar. Son Konyaspor maçında 121 kilometre koşmuş takımımız. Şimdi futbolun tüm doğrularını yapan bu takım aldığı sonuçlara nasıl üzülmeyelim. Herşeyi yapıyoruz ama maalesef bir türlü bunu skora yansıtma konusunda sorun yaşıyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum, kimse karamsarlığa kapılmasın. Biz böyle oynadıkça sırtımız kolay kolay yere gelmez' diye konuştu.

ÇATIR ÇATIR OYNARLAR

Beşiktaş maçının zor geçeceğini ancak öğrencilerine güvendiğini kaydeden Aybaba, 'Taraftar baskısı muhakkak olacaktır ama bizi çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Ligde geriye baktığımızda kötü oynadığımız maç yok denecek kadar azdır. Oyuncularımın, İstanbul'da da çatır, çatır oynayacağından şüphem yok. Çünkü biz iyi bir takımız ve futbolun gereklerini sahaya yansıtıyoruz' ifadelerini kullandı...

PENALTICIMIZ TUNAY'DI

Tunay Torun ve Sakho'nun yarınki maçta forma giyemeyeceğini vurgulayan Samet Aybaba, şunları söyledi: 'Tunay biliyorsunuz Konya maçında bir talihsizlik yaşadı. Aslında bizim birinci penaltıcımız Tunay'dı. Sakatlanıp oyundan çıkınca Umut kullandı. Latovlevici de penaltıcılarımız arasında. Sakho, Fransa'dan önümüzdeki hafta dönecek. Ancak, Rizespor maçında da oynaması zor gözüküyor.'


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'UN AVRUPA'DA EŞİ YOK!
Yayınlanma 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:04
BursaspordaBugün