PARA YOK PARA!


Yayınlanma 26 Haziran 2018, Salı 04:30:03
Güncelleme 26 Haziran 2018, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay ve yöneticiler köşeye sıkışmış durumda. Özellikle kadro içersindeki oyuncuların alacaklarının birikmesi büyük problem. Transferde Badji haricinde ciddi bir girişim yok. Oyuncu satılmazsa işler çok zor.

Bursaspor'da sessizlik devam ediyor... Yeni sezon öncesi özellikle transferde neler yapacağı merakla beklenen yeşil beyazlılarda şuana kadar resmi bir adım atılamadı.

Bunun nedeni ise kulüpte yaşanan mali sıkıntı...

Gündeme birçok isim gelmesine rağmen kasanın tam takır kuru bakır olmasından dolayı adım atamayan Bursaspor yönetiminde Başkan Ali Ay'ın buna nasıl çareler bulacağı şimdilik bilinmiyor.

TOPLANTILAR YAPILACAK

Özellikle kadro içersindeki oyuncuların alacaklarının birikmesi büyük problem... Yarın toplanacak yeşil beyazlılarda oyuncularla toplantılar gerçekleştirilecek.

Mali konuda çıkış arayacak olan Başkan Ali Ay'ın yeni ödeme planları sunması bekleniyor. 1 Temmuz Pazar günü Afyon'da başlayacak kamp öncesi bu görüşmelerin olacağı tahmin ediliyor.

GÖZTEPE DEVREDE Mİ?

Bursaspor'un gündeminde şuan sadece Stephane Badji var... Uzun süredir uğraşılan  tecrübeli orta saha oyuncusu için Başkan Ali Ay 'Pazartesi günü durumu netleşecek' demişti.

Ancak dün Badji'nin menajerlerinden hiçbir ses çıkmadı. Bu arada Senagalli oyuncu için Göztepe'nin de devreye girdiği konuşuluyor.

Dün Bursa'da olması beklenen ancak bugün kente gelecek olan Teknik Direktör Samet Aybaba'yla Başkan Ali Ay bir görüşme gerçekleştirecek.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MBOKANİ GÜNDEMDE YOK
Yayınlanma 26 Haziran 2018, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün