PARA GELİYOR AMA TAHTA KAPALI!


Yayınlanma 16 Ağustos 2019, Cuma 08:30:05
Güncelleme 16 Ağustos 2019, Cuma 08:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor sezonun ilk maçını yarın oynayacak. Transfer tahtası konusunda camia büyük bir merak içinde. Ancak buna karşın Özlüce'de büyük bir sessizlik hakim. Yönetim üç oyuncunun satışından gelen 2 milyon Euro'dan fazla paraya rağmen yasağı henüz kaldırabilmiş değil.

AĞIZLARI BIÇAK AÇMIYOR

Bursaspor'da tüm camianın beklediği haber yine gelmedi. Transfer tahtasıyla ilgili dün de kulüpten net bir açıklama yapılmadı. Tahtanın kapalı olmasına sebep futbolcu teknik adam ve menajerlerle görüşmelerin sürdüğü kaydedilirken, TFF'den gelmesi beklenen paraşüt yardımı konusunda da kamuoyuna kulüpten resmi bir duyuru olmadı. Camia dört gözle transfer tahtasının açılarak kadronun güçlendirmesini beklerken yarın Fatih Karagümrük karşısına sezonun ilk maçına çıkacak Bursaspor'un genç ağırlıklı bir kadroyla sahada mücadele verme zorunluluğu doğdu.

2,15 MİLYON EURO GELİR

Kadrosundaki üç oyuncuyu göndererek şu an için önemli sayılabilecek bir gelir elde eden Bursaspor'da yönetimin neden hâlâ transfer tahtasını açamadığı camia içinde büyük bir soru işareti oluşturdu. Umut Meraş'ın transferinden 1,3 milyon Euro, Okan Kocuk'un Galatasaray'a gidişinden 450 bin Euro ve Stephane Badji'den de 400 bin Euro gelir elde eden, güncel döviz kuruyla yaklaşık 13,5 milyon TL'lik paraya sahip Bursaspor'da buna rağmen sezonun ilk maçına saatler kalmasına karşın tahtanın açımlamaması camia içinde büyük bir hayal kırıklığı olarak nitelendirildi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ŞİMDİ DE JOVİC TEHLİKESİ!
Yayınlanma 16 Ağustos 2019, Cuma 08:30:05
BursaspordaBugün