ORTA SAHAYA TECRÜBE GELİYOR!


Yayınlanma 17 Haziran 2018, Pazar 04:30:02
Güncelleme 17 Haziran 2018, Pazar 04:30:02
BursaspordaBugün

Samet Hoca, Feyenoord'da oynayan Fas Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Karim El Ahmadi'yi kadroda görmek istiyor.

Şuan Fas Milli takımıyla Rusya'da bulunan Karim El Ahmadi'nin transferi için start verildi. Başkan Ali Ay ve ekibi transfer gerçekleşirse orta sahayı 33 yaşındaki tecrübeli isme emanet edecek. 

Teknik Direktör Samet Aybaba ile anlaştıktan sonra transferi masaya yatıran ve belirlenen oyuncularla görüşmelere başlayan Bursaspor'da, arayış sürüyor. Samet Hoca'nın kadrosunda görmek istediği geçtiğimiz sezon Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen bonservisi Anderlecht Kulübü'nde olan Stephane Badji ve Sivasspor'un devre arasında Newcastle United'dan kiraladığı Henri Saivet konusunda beklemede olan yeşil beyazlılar, alternatif oyunculara da yöneldi.

Boşluğu kapatacaklar

Şu ana kadar sadece Makedonya'nın Akademija Pandev Kulübü'nden 18 yaşındaki Jani Atanasov'u transfer eden yeşil beyazlılar, Teknik direktör Samet Aybaba'nın kadrosunda görmek istediği Feyenoord'da formaya giyen Fas Milli Takım oyuncusu Karim El Ahmadi'yi de yakın markaja aldı. Merkez orta sahada görev ve ön libero mevkiinde görev yapan 33 yaşındaki tecrübeli kramponu katmak için çalışmalara başlayan Başkan Ali Ay ve yönetimi, orta sahadaki boşluğu bu transferle kapatmayı düşünüyor. 

Çalışkan bir oyuncu

Orta sahada çalışkanlığıyla dikkat çeken Karim El Ahmadi, Fas Milli takımıyla birlikte şuan Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda boy gösteriyor. Grubun ilk maçında Fas'ın İran'a 1-0 kaybettiği karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Karim El Ahmadi, ön libero mevkiinde görev yaptı. Tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon Feyenoord formasıyla 31 maçta 2 gol atıp 4 asist yaptı. Karim El Ahmadi, toplamda 266 maçta 20 gol 19 asistle oynadı. 33'lük orta saha oyuncusu daha önce de Twente ve Aston Villa formalarını giydi. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’DA KUPA BEREKETİ
Yayınlanma 17 Haziran 2018, Pazar 04:30:02
BursaspordaBugün