ÖDEME ALMAZSA SERBEST KALIYOR


Yayınlanma 17 Eylül 2020, Perşembe 08:30:15
Güncelleme 17 Eylül 2020, Perşembe 08:30:15
BursaspordaBugün

Takımdan gitmek istediğini söyleyen ve kulüpten 1 milyon 200 bin lira alacağı bulunan genç futbolcu bugün alacağını tahsil edemez ya da yönetimle ödeme planında anlaşamazsa, sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkını elde edecek. Başkan Erkan Kamat'ın Kubilay konusundaki tutumu merak konusu.

Kubilay Kanatsızkuş'un Bursaspor'a gönderdiği ihtarnamenin süresi bugün sona eriyor

LİSANSI ÇIKARILMAMIŞTI

Bursaspor'da forma giymek istemediğini yönetim ve teknik heyete söyleyen ve bu nedenle lisansı çıkarılmayan Kubilay Kanatsızkuş'un kulübe gönderdiği ihtarnamenin süresi bugün sona erecek. Yeşil Beyazlı kulüpten 1 milyon 200 bin TL alacağı olduğu belirtilen genç futbolcu gerekli ödemeyi alamaz ya da yönetimle yeni bir ödeme planı üzerinde anlaşamazsa serbest kalma hakkını elde edecek.

SÖZLEŞME 2022'DE BİTİYOR

Erkan Kamat yönetimi daha önce iplerin gerildiği Kubilay'a bonservis bedeli getirmeden kulüpten ayrılamayacağını ve gerekirse Vakıfköy'e gönderilmesini kararlaştırmıştı. Yönetimin Kubilay için nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2022'de sona erecek. Kubilay Kanatsızkuş Bursaspor formasını 5 sezonda 91 kez giydi ve 18 gol atma başarısını gösterdi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FRUTTİ EXTRA BURSASPOR SOYDAŞ'A KÖTÜ BAŞLADI
Yayınlanma 17 Eylül 2020, Perşembe 08:30:15
BursaspordaBugün