MUSTAFA ER'E SÖZLEŞME AYIBI


Yayınlanma 18 Haziran 2018, Pazartesi 08:43:26
Güncelleme 18 Haziran 2018, Pazartesi 08:43:26
BursaspordaBugün

Bursaspor'daki futbol direktörlüğü görevinden ayrıldığını açıklayan Mustafa Er'in 'istifa' kelimesini kullanmaması dikkat çekti. Mustafa Er'le Ali Ay yönetiminin resmi sözleşmeyi imzalamaması iki sezon boyunca büyük sorumluluk alan genç teknik adama yapılmış bir ayıp olarak yorumlandı.

İSTİFA KELİMESİNİ KULLANMADI
Bursaspor'da son iki sezon aldığı sorumlulukla taraflı tarafsız her kesimin gönlünü kazanan Mustafa Er, Yeşil Beyazlı kulüpte futbol direktörlüğüne getirilmiş, ancak burada ömrü uzun sürmemişti. Teknik direktör Samet Aybaba'nın göreve gelişiyle Ali Ay yönetimi böyle bir karar alırken, Mustafa Er görevinin 14'üncü gününde yaptığı kısa açıklamayla 'Gördüğü lüzum üzerine' görevinden ayrıldığını açıkladı. İlk etapta basit bir istifa olarak yorumlanan bu ayrılığın perde arkasında yaşanan gelişme dikkat çekti.

SÖZLEŞMESİ 31 MAYIS'TA BİTTİ
Mustafa Er'in açıklamasında istifa kelimesini, kullanmamasının Ali Ay yönetiminin kendisiyle profesyonel sözleşme yapmamasından kaynaklandığı ortaya çıktı. Kulüp Mustafa Er'le ilgili olarak sadece 31 Mayıs 2018'de resmi siteden Mustafa Er'in futbol direktörlüğüne getirildiğini kamuoyuna duyurdu. Bunun dışında kurumsal anlamda herhangi bir profesyonel sözleşme imzalanmadı. Mustafa Er'le Bursaspor'un TFF nezdindeki sözleşmesi ise 31 Mayıs 2018'de Profesyonel Takım Antrenörü unvanıyla son buldu.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
EKONG VE SHEHU KÖTÜ BAŞLADI
Yayınlanma 18 Haziran 2018, Pazartesi 08:43:26
BursaspordaBugün