MUHAMMED'E LE GUEN KANCASI


Yayınlanma 10 Haziran 2019, Pazartesi 04:30:06
Güncelleme 10 Haziran 2019, Pazartesi 04:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor'un 22 yaşındaki file bekçisine Lille ve Marsilya'nın ardından Fransa'dan talip çıktı. Fransa 2. Lig takımlarından Le Havre'nin başına geçen Paul Le Guen, eski öğrencisi Muhammed Şengezer'i transfer etmek için haber gönderdi. 

Süper Lig'e veda eden Bursasporlu oyunculardan sözleşmesi bitenler ayrılırken, elde kalanlara ise teklifler yavaş yavaş gelmeye başladı... Maddi anlamda dar boğazdan kurtulmak için oyuncu satmak zorunda kalan yeşil beyazlılarda herkes kongreyi bekliyor. Özellikle Ümit Milli Takım'da sergilediği performansla ve Bursaspor'da oynadığı maçlarda scout'ların dikkatini çeken, Marsilya ve Lille'in gözlem altında tuttuğu genç file bekçisi Muhammed Şengezer'e bu kez tanıdık birisi talip oldu...

Israrcılar

2 sezon önce Bursaspor'da teknik adamlık için göreve getirilen ancak başarılı olamayınca erken yollar ayrılan Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen Fransa 2. Lig takımlarından AC Le Havre anlaştı. Tecrübeli teknik adamın kolları sıvamasıyla birlikte Bursaspor'dan tanıdığı büyük umutlar vaad ettiğine inandığı Muhammed Şengezer'i transfer etmek için düğmeye bastığı öğrenildi. 

Resmi başvuru yapacaklar

Hedefini bu sezon Fransa 1. Ligi olarak belirleyen Le Havre'de Paul Le Guen'in yardımcıları arasında bulunan kaleci antrenörü Christian Mas'ın da Muhammed'in transferine onay verdiği iddia edildi. Bursaspor'daki kongre sürecini yakından takip eden Le Havre Kulübü'nün 22 yaşındaki genç kalecinin bonservisini almak için resmi başvuru yapmaya hazırlandığı iddia edildi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAPPEL Mİ GELİYOR?
Yayınlanma 10 Haziran 2019, Pazartesi 04:30:06
BursaspordaBugün