MİLLİ ARAYA MORALLİ GİRELİM


Yayınlanma 04 Ekim 2019, Cuma 04:30:06
Güncelleme 04 Ekim 2019, Cuma 04:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor, İzmir deplasmanında 3 puanı kapıp Milli araya moralli girmek istiyor.

Erzurumspor galibiyetiyle yeniden zirveye ortak olan yeşil beyazlılar, son 2 maçından beraberlikle ayrılan Altay'a konuk olacak. Menemen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

TFF 1. Lig'de oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alarak lider Akhisarspor'un ardından ikinci sırada yer alan Bursaspor, bugün deplasmanda Altay'a konuk olacak. Adana Demirspor yenilgisini Erzurumspor karşısında aldığı galibiyetle unutan ve moral bulan yeşil beyazlılar, sezona istediği gibi başlayamayan İzmir ekibi karşısında galibiyete ulaşıp, başarılı grafiğini sürdürmek istiyor. Menemen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Mehmet Ali Akkor yapacak.

ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

İzmir'den galibiyetle dönmeyi planlayan Bursaspor, milli araya da moralli girmek istiyor. Yeşil beyazlılar, bu sezon oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alırken, 2 maçta ise rakiplerinin üstünlüğünü önleyemedi ancak 6 hafta sonunda 2. sıraya yerleşti. Sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Altay ise oynadığı 6 maçta sadece 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. Siyah beyazlılar, 3 maçtan beraberlikle ayrılırken, tek yenilgisini ligin ilk haftasında evinde Ümraniyespor karşısında aldı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
13 YIL SONRA!
Yayınlanma 04 Ekim 2019, Cuma 04:30:06
BursaspordaBugün