MESUT MESTAN'DAN AÇIKLAMALAR!


Yayınlanma 10 Haziran 2019, Pazartesi 20:00:03
Güncelleme 10 Haziran 2019, Pazartesi 20:00:03
BursaspordaBugün

15-23 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda Başkan adayı olan Mesut Mestan, Divan Başkanlık Kurulunu ziyaret etti.

MESUT MESTAN: “BİZ BAŞIMIZI TAŞIN ALTINA KOYDUK”

Mesut Mestan ise şu açıklamayı yaptı: “Şehir dışında bulunduğumdan dolayı listeyi avukatım verdi. Bursaspor çok büyük camiadır. Biz de gereğini yapmayı düşündük. Bu zorlu süreçte, bizle yol alan cesur yürekli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bursaspor’u seven insanlar burada.

Biz 1. Lig’e düştük. Artık kenetlenme zamanı. Bize ve yönetim kuruluna destek olsun herkes. Biz taşın altına kafamızı bile soktuk. Biz Bursaspor’u kişisel şahıslara cevap vermek için kullanmayacağız.

Biz ne yapıp ne edip Bursaspor’u Süper Lig’e çıkartacağız. Bursaspor’un kapısı herkese açık. Ben yokum, biz varız. Bursaspor çok büyük camia. Sosyal medyadaki ithamlar bizi daha çok kamçılıyor ama markaya zarar veriyorsunuz. Fatih Sultan Mehmet bile 19 yaşında İstanbul’u fethetti. Bizim tek hesabımız Bursaspor’u Süper Lig’e nasıl çıkartırız? Tek hesabımız bu.”





BU HABERİN YORUMLARI
Kesinlikle doğru bugüne kadar desteklemedim ama adam cikmis aday olmus tek adayımız buna şükür ali aya kalmadi bu iş sonuçta insallah genc dinamik bir ekiple gece gunduz calisip bu kulubu ayakta tutarlar tesislerin elektrigi kesilmesin gazi kesilmesin maaslar odensin herkesin hakki verilsin gerisi gelir zaten.Allah yardimcimiz olsun
11.06.2019 / 23:52:59
Ahmet akgun


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA 3 İSTİFA BİRDEN!
Yayınlanma 10 Haziran 2019, Pazartesi 20:00:03
BursaspordaBugün