MALTEPE YALI SPOR 1–3 BURSASPOR


Yayınlanma 22 Ekim 2016, Cumartesi 18:23:10
Güncelleme 22 Ekim 2016, Cumartesi 18:23:10
BursaspordaBugün

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu 2.haftasında Bursaspor Bayan Voleybol takımı deplasmanda Maltepe Yalı Spor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma başa baş bir oyun ile başladı. Bursaspor Elena, Melis Ece Yurtsever ve Dilara Dağyar ile sayılar bulurken Maltepe Yalı Spor’un yabancı oyuncusu Nicola ile skor üretti. İlk teknik molaya Bursaspor 8-7 öne girdi.  

Bursaspor, setin ikinci bölümüne Emel Kaplan’ın etkili servisleriyle bulduğu sayılarla başladı. Elena ile file üstünden sayı bulduk ve skoru 11-7’ye getirdik. Bu dakikada Maltepe antrenörü Vedat Mekik mola aldı. Molanın ardından Bursaspor’umuz Emel ve Bahar ile sayılar buldu ve ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi.

Teknik molanın ardından Filenin Timsahları basit hatalar yaptı ve fark 3 sayıya indi. 17-14. Bu dakikada tecrübeli antrenörümüz Emin İmen mola aldı. Molanın ardından Elena’nın etkili oyunuyla sayılar aldık ve 27 dakika süren seti 25-19 kazandık.  

Bursaspor maçın ikinci setine de iyi başladı. Bursaspor Dilara , Elena ve Emel Kaplan ile sayılar ürettik ve 7-2 öne geçtik. Ancak Yalı Spor Ecem ve Naz ile sayılar buldu ve skoru 7-5’e indirdi. Bursaspor ilk teknik molaya 8-5 önde girdi.

Setin ikinci bölümüne de Bursaspor iyi başladı ve 10-5 üstünlüğe ulaştığımız dakikada evsahibi ekibin molası geldi. Bursaspor Emel Kaplan ve Bahar Ekinci ile bulduğu sayılar ile ikinci teknik molaya 16-7 üstün girdi. Setin üçüncü bölümüne Maltepe Yalı Spor Defne’nin bloklarıyla sayılar buldu ve farkı 6’ya indirdi. 16-10…Geri kalan bölümde her iki takımda karşılıklı sayılar buldu. Melis Ece Yurtsever’in etkili oyunuyla bu seti de 25-21 kazandık. 0-2

Maçın üçüncü setine evsahibi Maltepe Yalı Spor iyi başladı. Nicola ve Ecem ile sayılar bulan Maltepe Yalı Spor ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Maltepe Yalıspor ikinci bölümde de etkili bir oyun sergiledi. Özellikle yabancı oyuncusu Nicola ile smaç sayılar bulan Maltepe Yalı Spor ikinci teknik  molaya 16-12 önde giren taraf oldu. Setin son bölümü çekişmeye sahne oldu. Bursaspor’umuz Bahar ve Emel ile oyunda tutunmaya çalışırken Maltepe Yalı Spor Nicola ile sayılar üretmeye devam etti. 22-19.. Bu dakikada tecrübeli antrenörümüz Emin İmen mola aldı. Molanın ardından toparlanan takımımız sete tutundu ve üst üste aldığı sayılar ile 24-24’e skoru taşımayı başardık ancak setin sonunu getiremedik ve 31 dakika süren üçüncü seti ev sahibi ekip 26-24 kazandı. 1-2

Maçın dördüncü seti de büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki takımda bir türlü farkı açamadı. İlk teknik molaya Bursaspor 8-5 önde girdi.  İkinci teknik molaya ise ev sahibi ekip 16-15 önde girdi. Setin son bölümünde Elena Litovchenko maça ağırlığını koydu. Üst üste sayılar alan takımımız son seti 25-22, maçı da 3-1 kazanmasını bildi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ALANYA'DA SON DAKİKALARDA GÜLDÜ!
Yayınlanma 22 Ekim 2016, Cumartesi 18:23:10
BursaspordaBugün