KÜFÜRDEN CANIMIZ YANDI


Yayınlanma 04 Mart 2015, Çarşamba 07:25:01
Güncelleme 04 Mart 2015, Çarşamba 07:25:01
BursaspordaBugün

Sezgin, 'Beşiktaş ve Galatasaray 58 bin 500'er lira para cezasına çarptırılırken 3. Lig takımı olan biz, aldığımız 35 bin 500 lira para cezasıyla bu takımların ardından geliyoruz' dedi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde zirve mücadelesi veren Bursaspor, taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratlarından aldığı para cezaları nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Kulübün amatör şubelerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, Bursa'yı sadece futbolla değil, diğer branşlarda da en üst seviyede temsil etmek için yoğun bir çaba içinde bulunduklarını söyledi.

Basketbolda 3. Lig'de olmalarına karşın profesyonel liglerde en fazla para cezasına çarptırılan kulüplerden biri olduklarını vurgulayan Sezgin, şunları kaydetti:

ARTIK SON VERELİM

'Basketbolda profesyonel liglerde en çok ceza alan takımlardan biriyiz. Buna son vermemiz gerekiyor. Sezon başından itibaren Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş ve Galatasaray 58 bin 500'er lira, Karşıyaka 51 bin lira para cezasına çarptırılırken 3. Lig takımı olan biz, aldığımız 35 bin 500 lira para cezasıyla bu takımların ardından gelmişiz. Taraftarımızdan bu konuda biraz daha hassas davranmalarını istiyoruz. Ceza aldıkça zarar görüyoruz. Şu an salonda güzel bir atmosfer yakaladık. Bu yönden taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Sezon sonuna kadar da böyle devam etmelerini istiyoruz.'

BAYAN TAKIMI KURABİLİRİZ

Sezer Sezgin, erkek basketbol takımının kente yeni bir hava getirmesinin ardından yeşil beyazlı taraftarlardan bayan basketbol takımının kurulması yönünde de istekler aldıklarını dile getirdi. Bursaspor'un adını sporun tüm branşlarında duyurmaktan büyük mutluluk duyacaklarını anlatan Sezgin, 'Salondaki fair-play ruhunu yakalarsak önümüzdeki dönemlerde bayan basketbol şubesini de oluşturmak istiyoruz. Bunu yapmamamız için bir neden yok' diye konuştu.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GÜNEŞ'İN SAİTABAT ÇIKARMASI
Yayınlanma 04 Mart 2015, Çarşamba 07:25:01
BursaspordaBugün