KEMBO'NUN SÖZLEŞMESİ FESH EDİLECEK!


Yayınlanma 30 Ocak 2019, Çarşamba 04:30:03
Güncelleme 30 Ocak 2019, Çarşamba 04:30:03
BursaspordaBugün

Yönetim toplantısından Jires Kembo'nun sözleşmesini tek taraflı feshetme kararı çıktı.

Başkan Ali Ay, gitmemekte direten Fransız futbolcuyla davalık olmayı göz aldı. İlerleyen süreçte çıkabilecek sıkıntılarla ilgili de avukatlarla görüşmeler yapıldığı belirtildi. 

Bursaspor'dan gündem oldukça hareketli...Transfer yapıp, yapmayacağı merak edilen yeşil beyazlılar'da uzun süredir yolların ayrılması planan Jires Kembo'yla ilgili flaş bir karar alındı. Önceki gün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde biraraya gelen Ali Ay yönetimi, anlaşma yoluna yanaşmayan tecrübeli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshetme kararı aldı. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın takımda istemediği tecrübeli futbolcu için net kararı veren yönetimin, davalık olmaya göze aldığı belirtildi. 

AVUKATLARLA GÖRÜŞÜLDÜ

Jires Kembo'nun da alacakları nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkı bulunmasına rağmen bu konuda adım atmadığı ve yapılan görüşmelerde 'Önce alacağımı yatırın, sonra masaya oturalım' şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi. Yönetimin kısa süre içersinde tek taraflı fesih etme hakkını kullanacağı ve bu konuda ilerleyen süreçte çıkabilecek sıkıntılarla ilgili avukatlarla görüşmeler yapıldığı belirtildi. 

SAİVET'LE DOSTLUĞU

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın Kembo'yu istememesinin ana nedenlerinden biri olarak ise Henri Saivet'in kurduğu arkadaşlık olarak gösteriliyor. Tecrübeli teknik adamın, Saivet'in formunu etkilediği için de Kembo'yu istemediği belirtiliyor. Son yıllarda birçok teknik adam ve futbolcuyla davalık olan yeşil beyazlılar'da Jires Kembo'yla birlikte dosyaya yeni bir isim daha eklenmiş olacak. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA HEYECANLI BEKLEYİŞ
Yayınlanma 30 Ocak 2019, Çarşamba 04:30:03
BursaspordaBugün