KAYBETMEMEK ÖNEMLİ


Yayınlanma 05 Nisan 2019, Cuma 04:30:10
Güncelleme 05 Nisan 2019, Cuma 04:30:10
BursaspordaBugün

Alanyaspor'u iyi analiz ettiklerini belirten Samet Aybaba 'Kenarları çok iyi kullanıyorlar. Savunmada ise bazı zaafları var. Onlar üstüne çalışma yaptık.' dedi.

Samet Aybaba, Alanyaspor deplasmanından boş dönmek istemediklerini söyledi. Arayı iyi geçirdiklerini ifade eden deneyimli çalıştırıcı 'Uzun aralar bazı takımlara iyi gelir, bazı takımlara iyi gelmez. Bize sanki iyi geldi. Oyuncularım iştahı yerindeydi. Çok iyi bir çalışma dönemi geçti. Oyuncu arkadaşlarla mental olarak da bir sürü şeyi halletmeye çalıştık. Takım olarak hazırız.' diye konuştu. Alanyaspor'un kendi sahasında etkili bir takım olduğunun altını çizen Aybaba şunları söyledi:

SAVUNMADA ZAAFLARI VAR 

'Kenarları çok iyi kullanıyorlar. Cisse ile topu buluşturuyorlar. Bunu nasıl engelleriz diye çalıştık. Savunmalarında bazı zaafları var. Onlar üstüne çalışma yaptık. Biz de deplasmanda kolay yenilen bir takım değiliz. Dirençli ve iyi bir takımız. Bulunduğumuz yerden hemen çıkmamız lazım diye arkadaşlarla konuşuyoruz. Nasıl çıkarız? 'Önümüzdeki ilk maçı kazarak' diyoruz. Onlar da inançlı. Kazanırsak ivme atlayacağız ama kaybetmemek de bizim için önemli' 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ALANYASPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
Yayınlanma 05 Nisan 2019, Cuma 04:30:10
BursaspordaBugün