KARANLIK!


Yayınlanma 14 Haziran 2019, Cuma 04:30:44
Güncelleme 14 Haziran 2019, Cuma 04:30:44
BursaspordaBugün

Bursaspor, otobüs olayının ardından yeni bir krizle daha karşı karşıya.

Yeşil beyazlı kulüp, bugün 1 milyon 500 bin TL'yi bulan elektrik borcunu ödemediği takdirde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri, Merinos Stadyumu ve Büyükşehir Belediye Stadyumu karanlığa bürünecek. 

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Bursaspor, mali anlamda tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Adeta borç batağının içinde yüzen yeşil beyazlılar'da başkan adayı Mesut Mestan'ın bu zorlukların içinden nasıl çıkacağı da tam bir soru işareti. Ancak Olağanüstü Genel Kurula kadar yeşil beyazlı kulübün halletmesi gereken birçok sorun da bulunuyor. Yeşil beyazlı kulübe ait Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri, Merinos Stadyumu ve Büyükşehir Belediye Stadyumunun yaklaşık 1 yıldır elektrik borcunun ödenmediği ortaya çıktı. 

ELEKTRİK KESİLECEK

Bursaspor kulübü bugün 1 milyon 500 bin TL'yi bulan elektrik borcunu ödemediği takdirde yeni bir krizle karşı karşıya kalacak.  Önceki gün yeşil beyazlı kulübün bu anlamda ikaz çekildiği ve cuma gününe (bugün) kadar süre verildiği ifade edildi. Bugün eğer 1 milyon 500 bin TL tutarındaki miktar ödenmediği takdirde yeşil beyazlı kulübe ait tesislere elektrik verilmeyecek. 

ÇARE OLACAK MI?

Mevcut Başkan Ali Ay'ın şuan bu soruna çare bulup bulmayacağı da merak ediliyor. Gününün büyük bir bölümünü birkaç yönetici arkadaşı ile birlikte Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde geçiren Başkan Ay, daha önce birçok kez ertelenen elektrik borcuyla alakalı adım atmazsa eğer otobüs skandalının ardından yeşil beyazlı kulübün itibarını zedeleyen bir görüntü daha ortaya çıkmış olacak.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TARAFTAR BU KEZ İSTİYOR
Yayınlanma 14 Haziran 2019, Cuma 04:30:44
BursaspordaBugün