KAMAT: "HATIRA KOMBİNESİ" PROJESİNE BAŞLIYORUZ!


Yayınlanma 09 Eylül 2020, Çarşamba 14:54:43
Güncelleme 09 Eylül 2020, Çarşamba 14:54:43
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, cefakar Bursaspor taraftarına bu anlamlı "Hatıra Kombinesi" projesi için teşekkür ederek, "Biz bu kampanyayı yapmaktan onur duyarız. Detayları belirleyip satışa hemen başlayacağız. Camiamla bir kez daha gurur duydum" dedi.

TFF'nin ligin ilk yarısında statlara seyirci alınmayacağını açıklamasının ardından, Bursaspor Taraftarlar Birliği, dün kulübe maddi destek olmak amacıyla, yönetime; "Hatıra Kombinesi" çıkarması çağrısında bulunmuştu.

Bu çağrı üzerine görüştüğümüz Başkan Erkan Kamat, cefakar Bursaspor taraftarına bu anlamlı projesi için teşekkür ederek, "Biz bu kampanyayı yapmaktan onur duyarız. Camiamla bir kez daha gurur duydum" dedi.

Bursadabugün'e özel açıklamalarda bulunan Başkan Kamat, "Taraftarlarımızdan bu kampanya projesi geldiğinde çok duygulandım. Projeye imza atan Bursaspor Taraftarlar Birliği'ne; şahsım, yönetimim ve kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

BURSASTORE'DAN SATILACAK

Başkan Kamat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarımız mükemmel bir projeye imza atmış. Ne kadar büyük bir camia olduğumuzu, cefakar taraftarımız bir kez daha gösterdi.
Kampanyamıza başvuru için  detayları belirliyoruz.

Hatıra Kombinesi almak isteyen taraftarlarımızın, bağış makbuzu karşılığında Bursastore'lardan kartlarını almasını planlıyoruz. Tüm detayları daha sonra açıklayacağız."

 


Kaynak: bursadabugun.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
7 GENÇ VAKIFKÖY’E DÖNDÜ
Yayınlanma 09 Eylül 2020, Çarşamba 14:54:43
BursaspordaBugün