KADRO VASAT KULÜBE VERİMLİ


Yayınlanma 21 Mart 2019, Perşembe 04:30:05
Güncelleme 21 Mart 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor, Süper Lig'de yedek kulübesinden en çok katkı alan 4 takımdan biri oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 26 hafta geride kaldı. Şu ana dek 18 ekip toplamda 623 kez gol sevinci yaşadı. Bu gollerin yüzde 9.3'ü ise oyuna sonradan dahil olan oyunculardan geldi. 18 ekipte yapılan oyuncu değişikliklerinin akabinde 48 farklı oyuncu, 58 gol sevinci yaşayabildi.  Sonradan oyuna giren oyuncularından en fazla gol bulan ekipler Medipol Başakşehir ve Beşiktaş oldu. 

TİMSAH VERİM ALDI

Medipol Başakşehir'in 41, Beşiktaş ise 51 golü bulunurken, her iki ekipte de bu gollerin 8'i oyuna sonradan dahil olan oyunculardan geldi. Ligin üst basamaklarında yer alan bu iki ekibi ise alt sıralardaki Bursaspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor takip etti. Bu 2 ekip de sonradan oyuna giren futbolcularından 5'er gol buldu. Bursaspor'da Umut Nayir (2), Allano Lima, Diafra Sakho ve Ramazan Keskin fileleri havalandıran isimler oldu. 

G.SARAY SÖNÜK KALDI

Umut Akhisar deplasmanında 2 gol atarken,  Lima Trabzonspor'a, Sakho Beşiktaş'a Ramazan da Akhisar fileleri havalandırmıştı. Şampiyonluk peşinde koşan Galatasaray'ın yedek kulübesinden gelerek oyuna dahil oyuncularının yalnızca 2 gol kaydetmesi dikkat çekti. Fenerbahçe ve Trabzonspor'da ise bu rakam 4 gol oldu. Demir Grup Sivasspor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve İstikbal Mobilya Kayserispor ise sadece 1 gol katkısı aldı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HEYKELİ YAPILIYOR!
Yayınlanma 21 Mart 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün