İŞTE AYBABA'NIN İSTEDİĞİ FORVET!


Yayınlanma 22 Haziran 2018, Cuma 05:30:03
Güncelleme 22 Haziran 2018, Cuma 05:30:03
BursaspordaBugün

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın alınması yönünde talimat verdiği 33 yaşındaki oyuncunun hem kulübü Guingamp'la hem kendisiyle pazarlıklar sürüyor. Briand geçen sezon Fransa'da 40 maçta 11 gol attı, 2 asist yaptı.

Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlı camia, somut adımların ne zaman atılacağını merak ederken, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın istediği isimler üzerine yoğunlaşılmış durumda.

Deneyimli teknik adamın ağırlık verdiği mevkilerden biri ise forvet... Bu bölgeye alınacak isim için ince eleyip sık dokuyan Aybaba'nın gönlünde yatan santrforun ise Fransız Jimmy Briand olduğu öğrenildi.  

1 YIL ANLAŞMASI VAR

Bir dönem yine Bursaspor'un gündemine gelen tecrübeli forvet için Bursaspor yönetimi girişimlerini başlattı. Fransa'da Guingamp takımında forma giyen Jimmy Briand'ın kulübüyle 1 yıllık daha anlaşması bulunuyor.

Piyasa değeri 2 milyon 500 bin Euro olan Fransız oyuncunun gerek kendisiyle gerekse kulübüyle pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. Geçen sezon Fransa'da 40 maçta 11 gol atan ve 2 asist yapan Jimmy Briand'ın Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. 

DİĞER ADAYLAR KİMLER?

Kariyerinde Rennes, O.Lyon ve Hannover takımlarının formasını da giyen deneyimli oyuncu, 5 kez Fransa A Milli Takımında görev yaptı. Kariyerinin en verimli dönemini O.Lyon'da yaşayan Jimmy Briand, aynı zamanda kanatlarda da oynayabiliyor.

Bu arada Bursaspor yönetiminin elindeki forvet listesinde yine Fransa'da oynayan Firmin Mubule ve Yaya Sanogo'nun da olduğu öğrenildi. Geçen sezon kiralık olarak Toulouse'de oynayan bonservisi Rennes'de olan Mubule'nin kiralık gündeme gelebileceği belirtildi. Yine Toulouse'da oynayan Sanogo'nun ise kulübüyle 2020 yılına kadar anlaşması var. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
3,5 MİLYON EURO AZ DEĞİL Mİ!
Yayınlanma 22 Haziran 2018, Cuma 05:30:03
BursaspordaBugün