İLK SEKİZ İÇİN KAZANMAK ŞART


Yayınlanma 24 Aralık 2019, Salı 04:30:03
Güncelleme 24 Aralık 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

İstanbul'daki yenilgiyi unuttuklarını belirten Yücel, “Taraftarımızla birlikte evimizde bu sonucu telafi etmek istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan olayları nedeniyle Galatasaray maçına tam olarak hazırlanamadıklarını belirten Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, “Afyon maçında tam kadro sahada olup galibiyete ulaşmayı ve ilk 8 iddiamızı sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk kez mücadele eden Frutti Extra Bursaspor'da gözler pazar günü oynanacak Afyon Belediyespor maçına çevrildi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray Doğa Sigorta'ya mağlup olan yeşil beyazlılar, taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanıp, play-off yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor. Galatasaray maçına tam olarak hazırlanamadıklarını ifade eden Genel Menajer Nedim Yücel, “Ender'in sakatlığının sürmesi, Freeman'ın takımdan ayrılma durumu ve genç takım oyuncumuz Kadir Buğra Acar'ın yaşadığı talihsiz olay bizi etkiledi” ifaedelerini kullandı.

YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

İddialı rakipleri karşısında 3 periyot başabaş mücadele ettiklerini belirten Yücel, “Son periyot rakibimiz bizim hatalarımızı iyi değerlendirdi. Şimdi önümüzde çok önemli bir Afyon Belediye maçı var. Bu maçı kazanıp devre sonunda ilk 8'de yer alıp Türkiye Kupası iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle evimizde galibiyete ulaşacağız diye düşünüyorum” dedi. Sakatlığı süren Ender Arslan'ın durumunun iyiye gittiğini belirten Nedim Yücel şunları söyledi: “Ender'in maça yetişmesi için çalışıyoruz. İnşallah bunu başarırız ve Afyon Belediyespor karşısında sahada tam kadro mücadele edebiliriz.”

FREEMAN BURADA MUTLU

Geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen Freeman'ın Çin'e transfer olma durumunu da değerlendiren Yücel şöyle devam etti: “Oyuncu burada çok mutlu. Ancak, Çin'den kendisine astronomik bir teklif geldi. Biz de Çin ekibine cuma gününe kadar süre vermiştik. Parayı yatırmadılar. Bunun üzerine Freeman da Galatasaray maçında kadroda yer aldı. Biz bekliyoruz ancak Freeman şu ana kadar herhangi bir para gelmedi. Bu yüzden oyuncu takımda kalacak diye düşünüyorum. Freeman'ın takımdan ayrılma durumuna karşı da B planımız hazır tabii ki. Ancak oyuncu bulmak kolay değil.”


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA İSTİFA!
Yayınlanma 24 Aralık 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün