İLK OTURUMDA ÇOĞUNLUĞU SAĞLAYALIM!


Yayınlanma 14 Haziran 2019, Cuma 04:30:35
Güncelleme 14 Haziran 2019, Cuma 04:30:35
BursaspordaBugün

Mesut Mestan 'Camiamızın geleceği açısından bir gün bile çok önemli. Bu yüzden ilk oturumda çoğunluğu sağlamamız gerekiyor. ‘Bursasporluyum' diyen tüm üyelerimizi yarın ilk oturuma bekliyorum.' dedi. 

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Mesut Mestan, yeşil-beyazlı kulübün ilk oturumu yarın gerçekleştirilecek olağanüstü genel kuruluna tüm üyeleri davet etti.

Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte aday oldukları ilk dakikadan beri yoğun bir çalışma içinde bulunduklarının altını çizen Mestan, 'Tek düşüncemiz önümüzdeki engelleri tek tek aşıp Bursaspor'u ilk senede layık olduğu Süper Lig'e taşımak. Bunun için de planlarımız ve projelerimiz mevcut. Bunları da zamanla kamuoyuyla paylaşacağız' dedi.

ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ

Mestan, genel kurulun ilk oturumunda çoğunluğun sağlanması gerektiğini de anlatarak, 'Camiamızın geleceği açısından bir gün bile çok önemli. Bu yüzden ilk oturumda çoğunluğu sağlamamız gerekiyor. ‘Bursasporluyum' diyen tüm üyelerimizi ilk oturuma bekliyorum.

Genel kurulun ardından hareketli bir sürece gireceğiz. Artık geçmişe takılı kalmanın manası yok. Küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp hep birlikte önümüze bakmalıyız. Geçmişte neleri nasıl başardığımızı herkes biliyor. Bursaspor için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bunu Mesut Mestan ve ekibi değil tüm Bursa yapacak.' şeklinde konuştu.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
UMUT'U GETİR ŞAMİL
Yayınlanma 14 Haziran 2019, Cuma 04:30:35
BursaspordaBugün