"HEYECAN KATACAĞIZ"


Yayınlanma 29 Temmuz 2015, Çarşamba 08:20:27
Güncelleme 29 Temmuz 2015, Çarşamba 08:20:27
BursaspordaBugün

Yeşil Beyazlıların Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke, yeni sezon hazırlıklarını Bursa Hakimiyet’e değerlendirdi. Hedeflerinin Bursaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu belirten Evke, “İyi oyuncular başarılı takımdan çıkar felsefesini benimsedik” dedi.

KAMPTAN ERZURUM’A

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yeşil Bursa’da 2. etap çalışmaları dün başladı. Çalışmalarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde sürdüren Yeşil Beyazlılarda hazırlık maçları için girişimler devam ederken, 31 Temmuz’da Orhangazispor ile deplasmanda, 6 Ağustos’ta ise bir Arap takımıyla Vakıfköy’de bir maç yapılacağı, 23 Ağustos’ta başlayacak lig öncesi ise şehir dışında 10 günlük bir kamp yaparak buradan Erzurum’a geçileceği öğrenildi.

ALMANYA’DAN FORVET

Kamp çalışmalarıyla ilgili Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, bir yandan takım içindeki uyumu sağlamaya çalışırken, bir yandan da kadroyu şekillendirmeye çalıştıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Evke, “Almanya 4. Ligi’nde gol kralı olan bir forvet oyuncusunu bekliyoruz. Hedefimiz Bursaspor’a oyuncu yetiştirmek ancak bizim felsefemiz; iyi oyuncular başarılı takımdan çıkar. Onun için başarıdan, heyecandan kopmadan iyi bir takım yaratarak bazı hedeflerin içinde olacağız” dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İKİ YILDIZDAN RAKİPLERE GÖZDAĞI
Yayınlanma 29 Temmuz 2015, Çarşamba 08:20:27
BursaspordaBugün