HAYRİ YAZICI : “GÜN YARIŞ GÜNÜ DEĞİL”


Yayınlanma 18 Haziran 2019, Salı 14:33:33
Güncelleme 18 Haziran 2019, Salı 14:33:33
BursaspordaBugün

Öğlen saatlerinde Hayri Yazıcı’nın adaylığı konusunda çıkan haber bir anda Bursaspor gündemine bomba etkisi yaptı. Devamında yaşanan ve Bodrum’da yapılan ikna toplantılarının ardından Tüzük’teki engelin aşılması ve tek adaylı kongre gerçekleşmesi halinde Hayri Yazıcı’nın varım dediği iddia ediliyor.

Bursaspor’da gündüz yaşanmaya başlayan sıcak saatler yeni gelişmeler nedeniyle tavan yapmış durumda. 23 Haziran’da ki olağanüstü kongrede önerge verilerek yeni bir aday çıkarma çalışmalarının merkezindeki isim Hayri Yazıcı ile bugün Bodrum’da yapılan toplantı az önce sonra erdi.

Toplantıda oluşabilecek listedeki isimlerin yanı sıra ilk anda gerekli olan nakit akışının da masaya yatırıldığı öğrenildi. Ancak Hayri Yazıcı her zamanki gibi oluşacak yeni yönetimin birlik, beraberlik ve destek görmesi halinde Bursaspor’u bulunduğu ortamdan Süper Lige çıkarılacağını söyledi.

HAYRİ YAZICI : “GÜN YARIŞ GÜNÜ DEĞİL”

Bodum’da gerçekleşen toplantıda 23 Haziran’a kadar olan sürecin nasıl yaşanacağının konuşulmasının yanı sıra olası gelişmelerin yaşanması durumda Hayri Yazıcı’nın olacağı fakat olası birçok adaylı liste durumunda kimsenin önünü kesmek istemediği için yarışa girmek istemediği iddia edildi.

Hayri Yazıcı’nın kısaca “Gün yarış günü değil, camianın güçlü bir yönetim ile birlik olma günü!” dediği öğrenildi.


Kaynak: Bursataraftar.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TERS TEPTİ!
Yayınlanma 18 Haziran 2019, Salı 14:33:33
BursaspordaBugün